Танго на виживання на «Танцях з зірками»: Макс Чмерковський прокоментував танець кожної з пар (ексклюзив)

Танці з зірками
Танго на виживання на Танцях з зірками: Макс Чмерковський назвав кращий виступ

Суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський прокоментував танго на виживання, яке вчора виконували пари на паркеті, і назвав кращий виступ.

Поділитися:

Вчора, 21 листопада, відбувся півфінал шоу «Танці з зірками». Три пари виконали по 3 танці, зокрема і спільне танго на виживання. За умовами півфіналу, пара, яка найкраще впоралася з танго, мала отримати 3 додаткові бали від суддів. І їх отримали Артур Логай та Анна Кареліна. Проте судді були неодностайні в своєму рішенні: Макс Чмерковський зізнався, що віддав свій голос іншій парі. Про це він розповів сьогодні у постшоу «Танців з зірками» у «Твоєму дні»:

За словами Макса Чмерковського, за пару Артура Логая та Анни Кареліної віддали свої голоси Влад Яма та Катерина Кухар. Особисто він залишився в меншості:

«Я би віддав ці 3 бали людині, яка дійсно цього заслужила, Олі Харлан. Танго Войтенка у нас було на 3-му місці, і ми вирішували між Логаєм та Харлан. І хоча для мене Артур Логай дійсно хороший претендент, Оля, на мою думку, заслуговувала на це більше».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у півфіналі (ВІДЕО)

Після ефіру Макс Чмерковський ексклюзивно для сайту 1+1 прокоментував танго кожної пари: 

«У Артура Логая було "живе", дуже гарно поставлене танго. Його партнерку я вважаю найкращою професійною танцівницею цього сезону. В їхньому танго були кроки, музичність.... Але в парі не з професійною партнеркою, а з Олею Харлан (коли вони в танці ненадовго стали в пару) він дещо «хитався».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танго на «Танцях з зірками»: як танцювали пристрасть на паркеті учасники 5-го сезону (відео)

Що стосується пари Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, які були найбільше незадоволені рішенням суддів, їхнє танго Чмерковський коментує так:

«Було явно видно, що танго Войтенка на рівень нижче від танго Логая».

Танго

Про виступ Ольги Харлан Макс Чмерковський говорить:

«Для мене було очевидно, що Харлан на підборах, в жіночій партії в руках і професіонала, і непрофесіонала виглядала краще і впевненіше, ніж її конкуренти-чоловіки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я звик до файних жінок, але зараз приємно, що на це дивиться вся країна", – Дмитро Дікусар прокоментував танець з Харлан та Дімопулос

Танго

Дивіться, як у півфіналі пари виконали фантастичне танго на виживання:

Грандіозний фінал "Танців з зірками" відбудеться вже скоро: 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на останній ефір сезону можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі