TAYANNA в ультрамодному образі у стилі 70-х презентувала нову пісню на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Таяна в ультрамодному образі у стилі 70-х презентувала нову пісню на «Танцях з зірками» | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/tayanna_reshetnyak

Запалюймо під новий хіт співачки!

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 стали свідками нового випуску вибухового сезону шоу «Танці з зірками». Окрім блискучих номерів, вражаючих танців та сенсаційних зізнань, прихильники мали можливість побачити прем'єру нового синглу української співачки, ведучої «Життя відомих людей» на 1+1 та учасниці танцювального шоу TAYANNA

Зірка вразила усіх не лише запальною композицією, а й стильною постановкою. TAYANNA і її танцівниці вийшли на паркет у яскравих образах у стилі 70-х. Співачка вбралася у шкіряний костюм насиченого бежевого відтінку у вигляді вкороченого піджака й штанів палацо. Доповнили ретро-лук трендовий топ із перлинами, об'ємна зачіска та мейк з акцентом на очі. 

Фото: instagram/tayanna_reshetnyak

До речі, стиль 70-х — на піку популярності у 2019 році. Саме цей період приніс у моду дух свободи і відміну диктатури конкретного стилю. В той час жінки сміливо носили штани, приміряли спідниці будь-якої довжини, міксували кольори і форми, а головне — цінували своє право на вибір. Усі відтінки благородного коричневого, різноманітні види клітинки, широкі штани, масивні золоті прикраси і, звісно, денім та вельвет — головні атрибути цієї епохи.

Якщо говорити про макіяж, варто звернути увагу на стрілки оригінальних форм, нюдові відтінки помад та вії у стилі Твіггі. Ось ще декілька образів у стилі 70-х, які надихнуть на модні експерименти. 

Фото: instagram/oliviapalermo

Фото: instagram/_jeanettemadsen_

Фото: instagram/blaireadiebee

Фото: instagram/emilisindlev

Дивись повний виступ TAYANNA на «Танцях з зірками»: 

Твоїй увазі ще декілька новин про виконавицю: 

1. «Казав, що я ні на що не здатна», – TAYANNA про колишнього

2. TAYANNA дала нове життя хіту «Скрябіна» (слухай кавер)

3. TAYANNA підірвала мережу спокусливим танцем (відео)

4. TAYANNA показала рабовласницький лад у своїй команді

5. «Мамин красунчик»: TAYANNA показала рідкісне фото з сином

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі