Макс Чмерковський дав відверте інтерв'ю про фіналістів "Танців з зірками" і зазначив: "У фіналі все вирішать глядачі" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Макс Чмерковський про майбутній суперфінал та найкращі моменти шоу Танці з зірками

Суддя шоу «Танці з зірками» Максим Чмерковський напередодні грандіозного суперфіналу проєкту ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, за якими критеріями оцінює учасників, назвав найсильніші та найслабші їх сторони та згадав улюблені моменти цього сезону.

Поділитися:

Вже в неділю 28 листопада о 21:00 відбудеться грандіозний суперфінал головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". Напередодні вирішального ефіру для трьох пар фіналістів редакція сайту поспілкувалася з новим суддею цього сезону — Максом Чмерковським.  Знаменитий хореограф, чемпіон світу з латинських танців та переможець шоу Dancing With The Stars розповів про те, як оцінює танцюристів та зірок, що очікує від фіналістів та які номери сезону йому хочеться передивиться.

танці фіналістифіналісти шоу "Танці з зірками"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, які танці для фіналістів шоу "Танці з зірками" обрали глядачі

ПРО ФІНАЛ ШОУ ТА НОМЕРИ, ЯКІ ХОЧЕТЬСЯ ПЕРЕГЛЯДАТИ

Після півфіналу Макс Чмерковський завітав до студії "Твій день", де розповів, над чим варто працювати фіналістам задля перемоги у шоу. В цілом, суддя шоу "Танці з зірками" переконаний:

«У фіналі все вирішать глядачі. Якщо Войтенко вважає, що робить все правильно – хай робить. Якщо Логай вважає, що на підтримках виграє – нехай це робить. Для мене, до речі, тут аргумент на користь Харлан – вона не має своєї особливої ​​теми. Те, як вона виступить у фіналі – це все про те, чого вона навчилася, і це і є той фундамент цього проекту. Якби сюди потрапляли зірки лише із задатками та підготовленими, то, напевно, це шоу було б уже не таким цікавим, яким воно є зараз».

макс чмерковський

Ми поцікавилися у Макса, які виступи його вразили настільки, що хотілося б переглянути їх ще раз в записі:

«Я переглянув би всі танці з Войтенком, які він робив сольно. Це справді його перевага, він приголомшливий перформер. Я вважаю, що він буде мегазіркою. І Логай теж, до речі. Я вважаю, що для їхньої кар'єри перемога чи поразка на танцях різниці не матиме. Але я сподіваюся, що набутий досвід на цьому шоу дозволить їм розкритися ще більше. У Кадная та Ліди Лі були захоплюючі танці. Цього сезону було багато всього, тому що постановочна група не спить вже третій місяць і робить шоу з кожного виступу. Мені дуже сподобалося наше тріо з Харлан та Дікусаром. У цих всіх виступах є ті танцювальні моменти, які просто заворожують глядача».

Одним із найбільш видовищних танців в цьому сезоні було запальне танго "на виживання" у півфіналі, коли судді вирішували, хто із трійки станцював краще та заслужив бонусні 3 бали від журі. Макс зізнався, що був у меншості, адже за його думкою, кращою у цьому танго була Харлан (більшість за Артура Логая – прим.авт.). Ось цей танець, який викликав таке жваве обговорення:

Чмерковський дав розгорнутий коментар для редакції сайту, чому він саме так оцінив танго на виживання. Зокрема хореограф зазначив:

«Я не дивлюся на шоу як медійне обличчя, я дивлюся на виступи як професіонал, який у цьому все своє життя. Я можу докладно пояснити кожен крок і кожне своє слово. Для мене переможцем танго була Харлан. Тому що вона показала ріст: від якогось дуже низького рівня дійшла до фіналу. Хлопці, Костя та Артур, цього не показали, хоча вони дуже "викладаються" на паркеті та стараються. Я вважаю, що в індивідуальних танцях Войтенко сильніший, але коли вони всі втрьох разом, Логай його трошки перетанцьовує. Я програв 2:1 суддям».

танці з зірками судді

Чмерковський підкреслив, що йому дуже важливо донести свої очікування та враження безпоспередньо до учасників шоу, щоб вони точно зрозуміли, що він має на увазі, оскільки він добре знає, як навчити танцювати будь-кого:

«Я не лише танцюрист, я і тренер, і вчитель. Я почав тренувати із 14 років. Мої підопічні стали чемпіонами світу, 17-кратними чемпіонами Америки – у мене дуже великий стаж тренера та вчителя. На сьогоднішній день я маю 14 танцювальних студій саме для дорослих. Я знаю, як до будь-якої людини знайти підхід і навчити її танцювати правильно».

Чмерковський Макс

«Я, напевно, десь із п'ятого тижня почав спілкуватися відкрито з усіма: люди не можуть на мене ображатися, бо я не лише зі своєї вершини – суддівського місця – коментую їхні виступи. Я після кожного ефіру йду до них та спілкуюся. Це почалося з того моменту, коли Lida Lee пішла. Я їй пояснив свою думку і після цього почав більше спілкуватися з учасниками, тому що я хочу, щоб мене правильно розуміли, особливо враховуючи певний мовний бар'єр».

Напередодні фіналу шоу "Танці з зірками" Чмерковський особливо розгорнуто коментує, чого саме він чекає від фінальної трійки в цілому та від кожного учасника, зокрема від Костянтина Войтенка, виступ якого у півфіналі теж викликав суперечку суддів:

«Я його розумію і він повинен зрозуміти речі, які я кажу, щоб це шоу було таким, яким воно має бути. Це не індивідуальний танець із зірками. Це «Танці з зірками», побудовані на парних бальних танцях, на латині, на стандартній програмі. Шоу не було вибудовано на балеті, на модерні чи на джазі. Він цього сезону, на мою думку, вже 5 разів станцював контемп, джаз, модерн, фрістайл, а для мене це просто показові виступи. Праця – це коли ти маєш навчитися танцювати квікстеп, станцювати його півтори хвилини без підтримки та розбивання своєї пари, бо це важко. Легко робити речі, які тобі комфортні. Важко навчитися танцювати».

Макс Чмерковський підкреслив, що як акторам, які звикли до сцени, Артуру Логаю та Костянтину Войтенку у певному плані легше виступати:

«Логай та Войтенко з першого ефіру продемонстрували свою чудову базу – як артисти, яким танці доступні. Вони можуть знайти те, що потрібно і зробити. Є актори, які не мають почуття ритму та музичності, але це точно не про Костю та Артура. Це хлопці одразу заявили себе як претенденти на довгий шлях».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

ПРО ПАРТНЕРІВ ЗІРОК У ШОУ «Танці з зірками»

Макс однозначно зазначив, що партнер — це зрештою вибір самої зірки і за свій вибір необхідно нести відповідальність, навіть якщо це в процесі стає додатковим викликом, як у Войтенко:

«Англійською є такий вислів: you make the bed you sleeping. Тобто, ти зробив вибір і треба із цим вибором жити. Наскільки я зрозумів, спочатку цей вибір зробив Костя, бо він хотів себе нестандартно показати, це було на користь різниці у зрості, і мені це дуже сподобалось. Але якщо людина демонструє, що їй незручно і вирішує робити все сама, то для мене це незрозуміло, це як самому себе дискваліфікувати.

войтенко маланчук

Проте основна складність все ж не в пропорціях чи гармонічності пари, а все-таки у тандемі, що розвивається як пара на паркеті:

«Часом було очевидно: партнер не допомагав своїй зірці, а робив навіть гірше. У Логая — найкрутіша партнерка цього сезону, і не тому що партнерка Войтенка гірша, а тому що у його пари, пари Кості, не виходить показати себе так, як у пари Логая з Кареліною. Для мене Войтенко продовжує свою сольну партію. Це моя суб'єктивна думка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях актора Костянтина Войтенка до суперфіналу «Танців з зірками»: згадуємо вражаючі танці та особисті драматичні моменти

Звичайно, ми не втрималися від запитання про карколомні підтримки пари Логай-Кареліна, які змушують серця всіх глядачів битися частіше:

«Те, що робить Аня та Артур, щоб не говорили глядачі чи будь-хто інший, – це т-а-ак важко, так незрозуміло. І той факт, що вони роблять це вже протягом 12 тижнів і без падіння – це просто щастя. Тому що я завжди дивлюся, затамувавши подих – це ж прямий ефір, а у них просто підтримки на виживання! Я це дуже поважаю! Були тижні, коли це не подобалося і було не достатньо, а було навпаки. Я сподіваюся, що вони все-таки це продовжуватимуть так, як вони самі цього хочуть. Це саме те, що я сказав усім після ефіру: потрібно показувати, що ти можеш зробити уві сні. Не вигадувати себе, а продовжувати свій шлях тими успішними маневрами, які допомогли дійти фіналу».

логай кареліна фото

Чмерковський високо оцінив також і деяких партнерів-чоловіків:

 «У Харлан – найкращий партнер-професіонал, і це теж явно видно. Я вважаю, що Антон Нестерко також класний. І Леонов теж крутий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях до суперфіналу "Танців з зірками" олімпійської чемпіонки Ольги Харлан: найкращі виступи та найяскравіші моменти

харлан дікусар

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Новини по темі