У кастингу Танців з зірками взяли участь зірки балету The Great Gatsby та Ліги сміху

Танці з зірками

Дивіться, як пройшов кастинг на новий сезон легендарного шоу.

Поділитися:

Днями відбувся відкритий кастинг танцівників для нового сезону легендарного оновленого проекту Танці з зірками, який глядачі каналу «1+1» побачать восени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналась, у якого танцівника може «закохатися»

Взяти участь у кастингу та стати частиною найяскравішого проекту країни прийшли сотні професійних танцівників та початківців. Серед них спробувати свої сили на головному паркеті країни вирішили зірки балету The Great Gatsby та кліпів MONATIK, гурту Время и стекло, Michelle Andrade, учасники балетів Наталі Могилевської, Злати Огнєвіч та багатьох інших популярних артистів. Показати свої танцювальні здібності виявили бажання навіть професійні актори театру та учасники гумористичного проекту Ліга сміху. Танцівники приїхали на кастинг із різних куточків України, Харкова, Чернівців, Запоріжжя, Херсона та навіть із німецького міста Франкфурта.

Танцівники мали продемонструвати свої уміння у бальній хореографії та сучасному танці. Наразі залишається таємницею, хто стане у пару до зірок у новому сезоні проекту, а також чи повернуться на паркет улюблені танцівники минулого сезону Ігор Кузьменко, Євген Кот, Ілона Гвоздьова, Віталій Загоруйко, Анна Паламарчук, Олександра Кучеренко, Степан Місюрка, Дмитро Жук та молода матуся Олена Шоптенко.

Окрім, того продюсери Танців з зірками заінтригували глядачів можливою участю у проекті зірки американської версії шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женя Кот зізнався, як дружина надихнула його завжди бути у формі

Новини по темі