У новому сезоні Танців з зірками візьме участь зірка американського проекту

Танці з зірками

Сьогодні 1+1 розкрив одну з найяскравіших інтриг нового сезону Танців з зірками.

Поділитися:

Сьогодні телеканал 1+1 розкрив одну з найяскравіших інтриг нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками. Стало відомо ім'я раніше анонсованої зірки американських Dancing with the stars, яка вийде на паркет українського проекту вже цієї осені. В якості танцівника нового сезону  виступить фіналіст американської версії проекту і номінант премії Emmy Дмитро Чаплін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

Дмитро відомий своїми палкими танцями на проекті Dancing with the stars в США, де в дев'ятому сезоні в парі зі співачкою Mya він став фіналістом і завоював срібний кубок. У восьмому сезоні проекту Дмитро танцював у парі з відомою playmate і зіркою Playboy Холлі Медісон, а в дванадцятому - з чеською моделлю і телеведучою Петрою Немковою. Крім того, Дмитро Чаплін став фіналістом і хореографом популярного американського шоу So you think you can dance, а за постановку аргентинського танго був номінований на престижну премію Emmy.

«Я щасливий повернутися на паркет в якості учасника, тим більше в країні, з якою мене багато чого пов'язує. В мені тече українська кров, адже мій дідусь родом з Київської області, а бабуся - з Кіровоградської. Бабуся стала єдиною людиною в своєму селищі, яка пережили Голокост та Другу світову війну. На її честь в селищі навіть встановлено пам'ятник. Я мрію вирушити туди, щоб відвідати рідні місця моїх предків», - поділився Дмитро Чаплін.

З ким із зірок в парі буде танцювати Дмитро Чаплін поки залишається інтригою. Про це глядачі телеканал «1+1» дізнаються в прем'єрному випуску нового сезону Танців з зірками восени.

Нагадаємо, триває #танціззіркамиchallenge, естафета учасників нового сезону легендарних оновлених Танців з зірками на 1+1, в рамках якого зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у проекті. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко та тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін, який передав виклик солістці гурту «НЕАНГЕЛИ» Славі Камінській. Чи погодиться Слава випробувати свої танцювальні здібності на паркеті, вся країна дізнається незабаром.

Крім того, в новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників в порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників і насолоджуватися їх запальними танцями на паркеті.

За правилами проекту, професійні танцюристи складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов, а ось імена інших зіркових учасників і танцюристів поки тримаються в суворій таємниці.

Новий сезон легендарного оновленого проекту Танці з зірками глядачі телеканалу 1+1 зможуть побачити вже цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ласточкін: Невідомі факти з життя нового учасника Танців з зірками

Новини по темі