Маша Єфросиніна зізналась, як чоловік відреагував на її участь у Танцях з зірками

Танці з зірками

Коли зірка розповіла рідним про бажання вийти на паркет, «настала гнітюча тиша».

Поділитися:

Нещодавно стало відомо, що популярна українська ведуча Маша Єфросиніна прийняла виклик боксера Дениса Берінчика та погодилася на участь у новому сезоні Танців з зірками. Як зізналася зірка сайту 1plus1.ua, таке рішення вразило її рідних, зокрема чоловіка та доньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

«Коли я сказала, що мені запропонували участь у Танцях з зірками, настала гнітюча тиша... Чоловік сказав: «Ти розумієш, що це не просто платтячка одягнути? Пахати доведеться дуже багато, ти це розумієш?». Я відповіла: «Звісно, що ж я не танцювала! А ти розумієш, що я буду з партнером це все робити?..». «Тут усе на твоїй совісті», — сказав він мені (сміється).

Насправді Тимур мене дуже підтримує, адже знає, що я людина яка зажди розширює свої горизонти.

Поява у Танцях – це закономірна еволюція мого життя і мого розвитку. Для цього я відчуваю зараз сили, натхнення і впевненість. У мене великий шлях, ви знаєте. Тривалий час я була в зовсім іншій формі та навіть не могла мріяти про танці. Тимур усе це пройшов зі мною і чудово розуміє, як для мене важливо зробити щось нове».

Не менш цікавою була реакція сина та доньки Марії. Детальніше про це дивіться у відео, що вище.

Наразі інтригою нового сезону проекту Танці з зірками 2018 є те, з ким танцюватиме у парі Маша Єфросиніна.

Нагадуємо, що суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі