Чим вражатимуть пари у суперфіналі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Фінал «Танців з зірками»: Переможця оберуть за новими правилами | Розважальне шоу | 1+1

Учасників чекають три етапи запеклої боротьби.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний суперфінал «Танців з зірками», за результатами якого стануть відомі імена переможців проекту. Фінал запам’ятається запеклою жіночою боротьбою. Команда шоу підготувала разом з учасниками феєричні постановки. Сюрпризом вечора стануть виступи спеціально запрошених популярних артистів, імена яких поки що тримаються в таємниці.

Упродовж 14 тижнів популярні зірки українського шоу-бізнесу показували свою вправність у бальних танцях в яскравих та запальних номерах, аби отримати «заповітний квиток» у фінал і довести статус найсильнішої пари вибухового сезону.

Щоб учасники змогли якнайкраще продемонструвати свою технічну підготовку останній прямий ефір буде поділений на 3 танцювальні блоки.

У першому кожна пара продемонструє їхній прем’єрний номер у проекті. Так, Анна Різатдінова з Олександром Прохоровим знову «запалять» залу пристрасним пасадоблем з першого ефіру, під час виконання якого гімнастка зізналась, що із «Танців з зірками» вона починає життя із чистого аркуша.

Ксенія Мішина та Женя Кот виконають пристрасний фокстрот під безсмертний хіт Кузьми Скрябіна «Мовчати», який розчулив минулого разу глядачів. А їхній палкий поцілунок та миттєвий ляпас на паркеті здивував усіх.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар повторять запальний лінді-хоп в стилі вечірки Гетсбі.

У другому блоці зіркові учасники покажуть свій танець, який став найпопулярнішим на думку глядачів. А на третьому етапі пари доведуть свою вправність у «Танці за життя».

Прихильники вже встигли наректи найтехнічнішою парою Анну Різатдінову та Олександра Прохорова. Саме їхні танці досить часто підкорювали суддів проекта, які неодноразово високо оцінювали виступи спортсменки. Найпристраснішими вважаються Ксенія Мішина та Женя Кот. Їхні почуття та сексуальність були невід’ємною частиною всіх виступів. А народною любов’ю сезону стала Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, зворушливі виступи пари не залишають байдужим нікого і завжди супроводжуються гучними оплесками й оваціями.

Нагадаємо, у жіночому суперфіналі переможцем стане та пара, яка набере найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінок суддів за всі виступи і глядацького голосування. В очікуванні ефіру бери участь в опитуванні та голосуй за пару, яка на твою думку гідна перемоги!

Дивись анонс:

Також читай найцікавіше про суперфіналістів: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі