Учасниця «Танців з зірками» Ольга Харлан прокоментувала свій костюм та низькі оцінки суддів

Танці з зірками
Ольга Харлан про перший ефір Танців з зірками

Ольга Харлан прокоментувала свої низькі оцінки у першому ефірі «Танців з зірками» та фантастичний костюм.

Поділитися:

5 вересня відбулася гучна прем’єра нового сезону шоу «Танці з зірками» на каналі 1+1. Перший ефір подивилося понад 4 мільйони глядачів. Одна з зірок, які радували нас своїми номерами, – це олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан. Дивіться її пасодобль з партнером Дмитром Дікусаром:

За свій перший танець Ольга Харлан та Дмитро Дікусар отримали усього 15 балів. Про низькій оцінки, яскравий костюм та дружбу на паркеті Ольгу Харлан розпитали підписники у соцмережі. На запитання, з ким Ольга подружилася на паркеті, у сторіз вона відповіла:

Знаєте, у нас дружня атмосфера, всі дуже позитивні.

На закид про те, що її костюм був хоч і гарним, але, очевидно, незручним, Харлан написала:

Костюм був ну дуууже крутим, погодьтеся! Було дуже ефектно, і я пройшла бойове хрещення, танцюючи в такому костюмі. Стилісти просто боги!

Ольга Харлан

Що ж стосується коментарів користувачів щодо занадто низьких оцінок, які Ользі та Дмитру поставили судді, спортсменка розсудливо зазначила:

Я думаю, що судді хочуть бачити наш прогрес та мотивують нас працювати ще більше, щоб отримати заповітні 10! Тож виклик прийнято!

Також Ольга Харлан зізналася підписникам – має страх сцени, це не її зона комфорту. І саме щоб подолати цей страх вона і прийшла на проєкт. Тож буде боротися і працювати над собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан та Луїджі Самеле: про зародження своїх стосунків, родинні посиденьки в Україні, Олімпіаду і ревнощі через «Танці з зірками»

Яким же танцем потішать глядачів Ольга Харлан та Дмитро Дікусар вже цієї неділі, 12 вересня? Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Новини по темі