Ольга Харлан та Луїджі Самеле: про зародження своїх стосунків, родинні посиденьки в Україні, Олімпіаду і ревнощі через «Танці з зірками»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ольга Харлан та Луїджі Самеле розповіли про своє кохання
Instagram/olgakharlan

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан та її коханий, італійський шпажист Луїджі Самеле, в ексклюзивному інтерв’ю «ТСН» розповіли про свої стосунки та плани на майбутнє.

Поділитися:

Хто підтримує першу шаблю України Ольгу Харлан після невдалого виступу на Олімпіаді в Токіо, де вона не здобула жодної медалі? Що про неї та Україну говорить її коханий, італійський шпажист Луїджі Самеле? Пара вперше дала спільне інтерв’ю і поділилася своїми секретами з ведучою «ТСН» Марічкою Падалко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Незалежності ТСН проведе святковий спецефір із Золотих Воріт у Києві

Ольга та Луїджі разом були на Олімпіаді-2020, яка виявилася найбільш провальною для нашої фехтувальниці і тріумфаторки попередніх Олімпіад. А от для Луїджі Самеле змагання в Токіо виявилися найбільш вдалими за всю його кар’єру: він завоював 2 срібні медалі. Та, не дивлячись на свій особистий успіх, дуже підтримував кохану.

Ольга Харлан коханийФОТО: Instagram/olgakharlan

Після програшу Ольга Харлан одразу ж поїхала додому, і пара не бачилася майже місяць. Тож Луїджі скучив і вперше відвідав Україну, щоб побачити кохану і познайомитися з її родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан про участь в новому сезоні шоу "Танці з зірками": "Ой, вже хвилююсь!"

Закохані побували у Києві та Миколаєві, звідки Ольга Харлан родом і де проживає основна частина її родини. Луїджі розповідає:

У нас була велика родинна програма, враження від неї переповнюють. Я, наприклад, познайомився з дідусем, двома бабусями Ольги.

Коханий міг ще затриматися з Ольгою, але мусив їхати, адже їй треба готуватися до участі в «Танцях з зірками». Італієць зізнався, що неоднозначно ставиться до того, що Ольга Харлан буде брати участь у цьому проєкті:

Я був дуже відвертим з Олею: я за її участь у «Танцях з зірками», ціную це, але не можна забувати, що я італієць. Я точно буду ревнувати. Але я знаю про дитяче захоплення Ольги бальними танцями і радію, що тепер вона зможе втілити в життя і цю мрію та нарешті відпочити від напруги великого спорту.

Ольга ж зізнається: спочатку погодилася на участь в проєкті, а вже потім повідомила про це коханому. Але була впевнена, що він її підтримає.

Ольга Харлан коханийФОТО: Instagram/olgakharlan

Вперше Луїджі побачив Ольгу ще 15 років тому, коли їм було 18 та 15 років відповідно, на змаганнях у Франції. Він згадує – побачив дуже красиву дівчину і навіть тишком її сфотографував. А ось власне стосунки у них зав’язалися лише 3 роки тому, і перший крок  зробила саме Ольга Харлан. Вона розповідає:

Я знайшла не лише кохання, а відшукала у цих стосунках саму себе.

Новини по темі