Ведучий Тімур Мірошниченко про "Маскарад": що очікувати глядачам в новому сезоні найзагадковішого шоу цієї осені

В суботу 18 вересня о 20:20 стартує найзагадковіше шоу цієї осені "Маскарад". Що очікувати глядачам?

Поділитися:

В суботу 18 вересня о 20:20 стартує найзагадковіше шоу цієї осені "Маскарад". Ведучий розважального шоу Тімур Мірошниченко завітав у програму «Сніданок з 1+1» та розказав, що очікувати глядачам у цьому сезоні.

Ведучий Тімур Мірошниченко розказав, що в цьому сезоні все буде оновленим: сцена, персонажі, нові зіркові команди, особливу увагу дизайнери приділили костюмам. 

 Цього року дизайнери приділили особливу увагу образам персонажів. Я не знаю скільки дизайнери робили костюми, скільки часу на них витратили, вони пропрацювали кожну деталь й вийшло неймовірно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем'єра шоу "Маскарад": розглядаємо яскраві образи та костюми персонажів

хто буде учасником розважального шоу Маскарад

Тимур Мірошниченко розказав, що в першому випуску шоу глядачі побачать 5 різножанрових виступів зірок у фантастичних образах. Цього року вони будуть не тільки співати, а й виконувати різноманітні неймовірні трюки. І це все відбуватиметься в костюмах.  

Новими будуть і зіркові команди, що будуть розгадувати персонажів. У першій команді будуть Маша Єфросиніна, Юлія Саніна та Юрій Ткач. У другій команді Ігор Ласточкін, Ірина Білик та Дантес. Вони змагатимуться за перемогу в запеклій боротьбі, а допомагати їм будуть глядачі своїми голосуваннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозна прем’єра «Маскараду» на 1+1: чим здивує країну перший епізод нового сезону шоу

Нагадуємо, що дивитися шоу "Маскарад" можна щосуботи о 20:20.

Тімур Мірошниченко без Інстаграму: як змінилася статистика телеведучого після інста-детоксу — дивіться у відео сюжеті: