Оксана Марченко залишає проект «Танці з зірками»

Танці з зірками
Оксана Марченко серйозно травмувалася і залишає Танці з зірками

Відома ведуча може залишити головний паркет країни.

Поділитися:

Учасниця нового сезону Танців з зірками Оксана Марченко серйозно травмувалася, про що написала у своєму Instagram. Як виявилося, зірка тривалий час приховувала свій біль від лікарів та творців проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Марченко розповіла, як донька відреагувала на її участь у Танцях з зірками

«Дорогі друзі, я покидаю шоу «Танці з зірками» - це був новий цікавий досвід. Я вдячна Богу за кожен прожитий день. Є лише одна обставина, яка змушує мене зробити цей крок. Під час підготовки до прямих ефірів, на репетиції, я зламала 2 ребра. Це був дуже гострий біль, але я подумала, що сильно потягнула зв'язки або м'язи, брала знеболювальне і, зціпивши зуби, продовжувала репетирувати. Часом біль був нестерпним, я йшла в роздягальню, плакала, щоб ніхто не бачив, ставила собі ще більш сильні знеболювальні ін'єкції і знову репетирувала. Лікаре, вибачте, що я не говорила Вам про це, і вибачте, що я не зробила знімок раніше, а тільки нещодавно. Інакше Ви заборонили б мені танцювати ще тоді, а саме в той момент мені було це необхідно, тому що це була мрія моєї дочки.

Перед ефірами все повторювалося: болезаспокійливі - і я знову могла танцювати і працювати.

Сьогодні мені не боляче, але через що програми ускладнюється, лікарі побоюються рецедивів, адже тканини в місцях переломів ще досить слабкі. А я не можу і не хочу працювати впівсили.

До останнього часу про цю історію ніхто не знав, але сьогодні я хочу бути щирою.

Я перемогла свій біль, свої страхи і невпевненість. Мною пишається моя сім'я, мої батьки, друзі, і я від щирого серця хочу їм подякувати за підтримку і любов. Я також вдячна всім тим, хто вболівав за мене всією душею і підтримував - повірте, це і ваша перемога.

Я вдячна своїй родині - за її безмежне терпіння і любов. Я ще раз переконалася, що, якщо хочеш навчитися або пізнати щось нове, ти можеш це зробити! Тепер у мене нова мрія і я йду до неї!

Особливо я хотіла б подякувати моєму партнеру, хореографу Дімі Чапліну, з яким нас тепер пов'язує велика дружба, - за його терпіння, працьовитість, принциповість і чесність», - поділилася Оксана Марченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Марченко: Цікаві факти про учасницю Танців з зірками

Новини по темі