Юрій Горбунов розповів за кого вболівав у цьому сезоні "Танців з зірками", які залишились враження від шоу та на які проєкти очікувати від ведучого найближчим часом

Танці з зірками
Юрій Горбунов розповів, кого підтримував у "Танцях з зірками" та які залишились враження

Ведучий Юрій Горбунов після фіналу "Танців з зірками" поділився своїми враженнями.

Поділитися:

В неділю, 28 листопада, відбувся фінал головного танцювального шоу країни  "Танці з зірками". Незмінний ведучий проєкту Юрій Горбунов розповів, кого із учасників підтримував та що нового готує для глядачів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми перемогли, тому що люди вірили в нас і вірили нам", — Анна Кареліна дала ексклюзивне ІНТЕРВ'Ю (кастинг, танці, підтримки, костюми та конкуренти)

Юрій Горбунов зізнався, що цей сезон був нелегким:

Взагалі усі сезони, пов'язані з ковідними обмеженнями, в принципі нелегкі: хтось захворів, когось не пустили... Є завжди додаткові умови, які треба долати. Але танці є танцями, я дуже радий, що цей проєкт колись з'явився у моєму житті. Тепер я навіть дещо знаю про бальні танці.

Також ведучий розповів, за кого "тримав кулачки" до самого суперфіналу:

Я завжди дивлюся на акторів, тому що я знаю їхню освіту. В театральних інститутах викладають танець. Вони нібито знайомі зі справою, але точно не знайомі з бальними. Мені приємно бачити, коли люди перевтілюються, роблять неможливе. В цьому сезоні у нас навіть два актори, вони обидва були у суперфіналі. Це викликає у мене гордість за професію, тому що ти розумієш, що ці люди можуть не тільки круто грати в серіалах та повних метрах, але й добре почуватися на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов суперфінал шоу "Танці з зірками": переможці п'ятого сезону та найцікавіші моменти

Нагадаємо, під час суперфіналу "Танців з зірками" стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна»Ведучими нового сезону "Голосу країни" стануть Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Про дату прем’єри нового сезону шоу "Голос країни" стане відомо незабаром.

А от що нового готує Юрій Горбунов для глядачів відомо вже:

По-перше, на 1+1 скоро з'явиться серіал "Скажені сусіди". Всі герої "Скаженого весілля" перейшли в серіал, ваш покірний слуга там грає Назарія Запухляка. Також ми будемо знімати після травневих свят новий повний метр, після цього ще один серіал. А ближче до Нового року у кінотеатрах з'явиться продовження культового анімаційного хіта "Співай-2" , де головний герой — коала Бастер знову заговорить моїм голосом. На Бастера та його друзів чекає нова музична пригода. Ще більше грандіозних хітів та запальних виступів, які вразять кожного!

Дивіться відео бекстейджу, аби дізнатися деталі: 

Новини по темі