"Я дізналась про Артура те, чого не знала раніше", — дружина фіналіста шоу "Танці з зірками" Артура Логая прокоментувала перемогу чоловіка

Танці з зірками
Дружина Артура Логая прокоментувала перемогу чоловіка у "Танцях з зірками"

Дружина Артура Логая Євгенія прокоментувала перемогу свого чоловіка в "Танцях з зірками".

Поділитися:

Дружина фіналіста шоу "Танці з зірками" Артура Логая Євгенія на своїй сторінці в Інстаграм поділилася емоціями від перемоги чоловіка на проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай та Анна Кареліна прокоментували суперфінал «Танців з зірками»: «Виступи всіх пар – це були виступи переможців, бо кожен з нас у чомусь себе точно переміг»

Як розповіла Євгенія, цей проєкт закружляв усю родину Логай та залишив свій відбиток. Вона зізналася, що завдяки шоу дізналася багато нового про свого чоловіка. Наприклад, вона не підозрювала, що в Артурі криється так багато енергії:

У вас з Анею Кареліною там не двигун — там буря, вогонь, справжня корида! Ваш творчий симбіоз — найкраще рішення проєкту. Те, як ти кожного разу йшов у свої страхи сильно надихало мене. 

Дружина Артура не приховує, що це було дуже важко для пари: вони мало бачилися, чоловік віддавав багато енергії шоу. Проте Євгенія впевнена: саме величезна кількість підтримки давала Логаю сили та віру, що він може все та просто не залишала шансів покинути "Танці з зірками". Цей проєкт подарував родині багато гарних спогадів, проте найцінніший для дружини Артура їхній сімейний номер.

Номер, де бабуся та дідусь Логая на великій сцені разом з онуком, Євгенія назвала історією, а фінальний танець Артура та Ані — пожежею. 

Логай Кареліна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я в шоці! Я вже готував прощальну промову", — перші емоції та перші слова Артура Логая після перемоги на "Танцях з зірками" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Євгенії надсилають багато питань стосовно ревнощів до чоловіка та як вона змогла його відпустити на шоу. Дружина пояснила:

Для Артура це реалізація, впевненість у собі та опрацювання своїх страхів. А значить для мене впевнений, сексуальний, привабливий та реалізований чоловік.

Логай Кареліна

Окремо Євгенія виділила те, що вважає, що Аня та Артур, не дивлячись на провокації, поводили себе гідно і за це поважає їх як пару та вважає своїми героями:

Артуре, я така щаслива розділяти з тобою цю перемогу. Я не пропустила жодного ефіру, всі 13 тижнів кричала як ненормальна, підтримуючи й вірячи у вашу пару. Дякую за такий експірієнс, ви подарували величезній кількості людей віру в себе та у свої сили!

Переможці шоу Танці з зірками у студії "Твого дня": дивіться, яким був шлях до перемоги.

Новини по темі