Ведуча шоу «Танці з зірками» на 1+1 Іванна Онуфрійчук вийшла заміж: розглядаємо сукню нареченої (ексклюзив)

Танці з зірками
Ведуча шоу «Танці з зірками» на 1+1 Іванна Онуфрійчук вийшла заміж: розглядаємо сукню нареченої (ексклюзив)

Сьогодні, 11 листопада, у ведучої голд руму «Танців з зірками» та випускниці «Медіашколи 1+1» Іванни Онуфрійчук відбулася офіційна церемонія укладання шлюбу з казахським бізнесменом на ім’я Алмаз.

Поділитися:

Весілля закохані відіграли ще наприкінці лютого на Мальдівах, але офіційно і досі були не одружені. В червні молодята планували відсвяткувати друге весілля в Стамбулі, проте карантинні обмеження внесли свої корективи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОфіційно: Іванна Онуфрійчук вийшла заміж

Закохана пара дала обітниці в одному з сучасних приватних Рагсів Києва, білосніжна зала була прикрашена живими червоними квітами та світлом канделябрів, а після церемонії на вулиці щасливу пару чекав дощ із пелюсток троянд.

Іванна Онуфрійчук сукня

Для події телеведуча Іванна Онуфрійчук обрала одразу 3 весільні сукні. Для першого образу, в якому наречені були зранку на фотосесії, та другого, у якому Іванна йшла під вінець, вона обрала сукні від українського бренду «Adamaris». Сукню мрії для нареченої розробляли понад 6 місяців. Спеціально для події бренд створив ексклюзивне мереживо довжиною понад 35 метрів, а також змайстрував найдовший суцільно-кроєний шлейф. Сукня була прикрашена 4 кілограмами справжнього кришталю. Також образ прикрашали 6 видів бісеру, загальною вагою понад 2 кілограми, 3000 цирконів у діамантовому огранювуванні та кілограм справжніх перлів.

Іванна Онуфрійчук сукня

Роль конферансьє зіркової церемонії взяв на себе ведучий другого сезону шоу «Маскарад» та інфотейнмент-шоу «Твій день» Тімур Мірошниченко.

«Це була одна з найзворушливіших церемоній, які я вів. З Казахстану на весілля прилетіло багато рідних та друзів Алмаза. Молодята хвилювалися, тому що для Іванни було дуже важливо, щоб все пройшло чуттєво та красиво, а головне — на її Батьківщині. Не можна не сказати і про сукню нареченої. Це був найдовший шлейф, який я тільки бачив у житті», — сказав ведучий весільної церемонії Тімур Мірошниченко.

Иванна Онуфрийчук платье

Нагадуємо, що вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться чвертьфінал головного танцювального шоу країни «Танці з зірками», в якому учасники танцюватимуть із суддями під хіти MONATIK.

Новини по темі