"Він розкрив в мені мої бажання", — Олександра Заріцька та Юрій Мєшков розповіли про особливі стосунки

Танці з зірками
Олександра Заріцька в "Танцях з зірками": "В моєму житті є багато людей, які мене надихають, але цього року у мене з'явився новий приклад та нова легенда. Це мій партнер Юра"

Олександра Заріцька зізналася, що її кумир — це партнер по танцях в шоу.

Поділитися:

Фронтвумен гурту KAZKA та учасниця "Танців з зірками" Олександра Заріцька розповіла, що її партнер по танцях Юрій Мєшков — це її кумир. Чим він її зачепив та як до співачки ставиться сам Юрій Мєшков?

В моєму житті є багато людей, які мене надихають, але цього року в мене з'явився новий приклад та нова легенда. Це мій партнер Юра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За двома зайцями" в "Танцях з зірками": голосуємо за кращу Проню (Нікітюк vs Заріцька)

Олександра Заріцька зізналася: Юра допомагає їй здійснити власну мрію.

Я завжди хотіла танцювати. Без нього я не думаю, що дійшла б до третього чи навіть другого ефіру. У мене з'явилося більше причин любити себе, він завжди робить мені компліменти, постійно каже, що я красива (це дуже дивно, звісно). Розкрив у мені мої бажання. 

Олександрі її партнер настільки близька людина, що зірка познайомила його зі своєю бабусею по відеозв'язку. Бабуся Заріцької подякувала Юрію і мало не розплакалася. Співачка зауважує:

Мені дуже важко уявити, що в якийсь момент це все може закінчитись. Я хочу кожного тижня плисти далі й далі, щоб відтягнути момент нашого з ним прощання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про нові стосунки: чи витримають вони випробування «Танцями з зірками»?

Сам Юрій Мєшков, партнер Заріцької, каже про неї так:

Вона мені подобається як дівчина. Вона не тільки дуже красива, а й чуттєва. З нею дійсно себе відчуваєш чоловіком.

Судді оцінили їх танець! Макс Чмерковський "Я не знаю, чого о вас не кажуть, як о потенційних переможцях", Катерина Кухар "Ви сьогодні для себе зробили крок вперед, але слід тренуватися в підтримках", Юлія Саніна "Саша дівчина-драйв, а ще я побачила неймовірну хімію на паркеті! Бережіть це і цінуйте, бо це дуже швидко проходить".

Бабуся вийшла з парою на балкон та згадала дитинство Олександри:

Дуже люблю Сашу. В часи, коли вона тільки вчилася танцювати, ми це робили вдвох. Вона казала мені: "Бабуся, тягни носочок!".

Чи чекати новин від Олександри та Юрія про старт їх романтичних стосунків? Залишається лише здогадуватись.

Дивіться танець Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова на шостому ефірі шоу:

Новини по темі