Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про нові стосунки: чи витримають вони випробування «Танцями з зірками»?

Олександра Заріцька у «Світському житті» розповіла Каті Осадчій, що має хлопця. Чи витримають нові стосунки випробування «Танцями з зірками»?

Поділитися:

Солістка гурту KAZKA, учасниця «Танців з зірками» Олександра Заріцька в інтерв’ю Каті Осадчій у «Світському житті» зізналася, що у неї з’явився хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KAZKA розповіла, як схудла заради партнера і про свої відчуття поряд з ним

Олександра розповідає:

Він з’явився дуже нещодавно. Цим стосункам ще дуже мало часу, і я їх бережу. У мене останні стосунки були десь півтора року тому. Тому тримайте за мене кулачки, щоб все було класно.

Казка

На запитання Каті Осадчої, чи у Саші півтора року не було сексу, вона відповіла, що секс був, але без тривалих, нормальних, здорових стосунків. А також додала:

Хоча не можу назвати ці нові стосунки супер здоровими, бо ми бачимося рідко через «Танці з зірками».

Імені свого обранця Олександра поки не називає, але з партнерами по гурту вже його познайомила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Заріцька та Юрій Мєшков прокоментували плітки про стосунки та конкуренцію з Лідою Лі (ВІДЕО)

Микита Будаш з гурту KAZKA сказав Каті Осадчій:

Він реальний, не вигаданий, ми його бачили.

З батьками ж хлопця Олександра поки не поспішає знайомити, хоче, щоб стосунки стали більш тривалими і серйозними. І сподівається, що після завершення її участі у «Танцях з зірками» матиме більше часу на особисте життя, і її нові стосунки витримають шалений ритм багатогодинних репетицій і прямих ефірів. Дивіться, як на минулому ефірі "Танців з зірками" Олександра Заріцька та Юрій Мєшков танцювали квікстеп:

Більше про особисте життя Олександри Заріцької дивіться у відео вгорі.