Вишняков приревнував Сахневич до Макацарія

Танці з зірками

На паркеті розгорілися справжні пристрасті.

Поділитися:

У новому випуску шоу Павло Вишняков та Юля Сахневич знову танцювали разом. У минулому ефірі танцювального шоу пари обмінялися партнерами, і Юля Сахневич станцювала з красунчиком Іраклі Макацарією. Їхній танець оцінили й судді, й глядачі, тож Павло почав неймовірно ревнувати кохану. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельний трюк: Вишняков та Сахневич вразили виступом на Танцях з зірками

Коли я побачив танець Юлі з Іраклі, серце тьохнуло, і поки що воно не на місці, - коментує Павло. 

Коли Павло прийшов на репетицію до Юлії, дівчина одразу зрозуміла, що він поводить себе не так, як завжди. Чоловік захотів з'ясувати, яка чаша їй більше до смаку - його чи Іраклі. Юлії була незрозумілою реакція коханого, адже за її словами, їх з Іраклі нічого не пов'язує. Павло вважав, що Юлія отримує задоволення від того, що він ревнує. 

Якби я сьогодні змовчав, в мені б тільки це все назбиралось. Буду робити усе для того, щоб після нашого танцю усі забулися про танець Юлі з Іраклі. Сьогодні я найщасливіша людина, тому що вона поруч. 

Юлія стверджує, що вони із Павлом мають на проекті одну ціль, і їхнє кохання тільки їм допомагає. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1) on

У прямому ефірі Павло та Юлія виконали ф'южн і отримали 29 балів від суддів. За допомогою підтримки глядачів пара продовжує боротьбу у шоу. На жаль, під час виступу Юлія серйозно травмувала спину. Чи зможе танцівниця вийти на паркет - дізнаємось вже у новому випуску шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Вишняков схуднув через стрес та навантаження

Новини по темі