Влад Яма опублікував сімейні фото та розповів про мрію, яка здійснилася

Танці з зірками
Влад Яма опублікував сімейні фото з відпочинку та розказав про мрію, яка здійснилася

Влад Яма, суддя шоу "Танці з зірками" та ведучий програми "Твій день", на своїй сторінці в інстаграм написав зворушливий пост про щастя.

Поділитися:

Влад Яма, на своїй сторінці в інстаграм, розказав, що 10 років тому він мріяв про бусик, 4-х дітей та про подорожі до Криму кожного літа. Не всі мрії здійснилися, але він все одно щасливий, бо поряд з ним найрідніші люди: батьки, син та кохана дружина. 

Років 10 тому я мріяв про бусик, саме такий, як на фото. І не тільки про нього… Ще про 4-х дітей і поїздки в Крим кожного літа. Ну що ж, син поки що один (але час і плани на майбутнє є), Крим став занадто далеким, але наша морська подорож в самому розпалі. І поки кохана готує «Болоньєзе», я дивлюся на своїх батьків, малого і відчуваю любов і щастя. Намагаюся запам‘ятати ці секунди назавжди. Я дуже багатий. В мене є сім‘я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи планує подружжя судді "Танців з зірками" Влада Ями та Ліліани другу дитину? Готуємо разом з родиною бабагануш (ВІДЕО)

Нагадуємо, що на телеканалі 1+1 стартувало шоу «Танці з зірками», де Влад Яма, разом із Катериною Кухар та Максом Чмерковським, посідає суддівське крісло. 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на посилання. 

Новини по темі