Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Танці з зірками
Макс Чмерковський згадав теплими словами Григорія Чапкіса
Instagram/maksimc

Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський поділився враженнями від першого ефіру та віддав данину пам’яті Григорію Чапкісу.

Поділитися:

Новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський у своїх соцмережах поділився враженнями після першого ефіру шоу, прем’єра якого відбулася 5 вересня на каналі 1+1. Також він згадав про покійного Григорія Чапкіса та віддав йому данину пам’яті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки згадують Григорія Чапкіса: Влад Яма теплими словами відгукнувся про маестро

Про українське шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський написав:

Величезна вдячність всім організаторам. Те, що ви робите – це просто ВАУ навіть на міжнародному рівні! Я гордий працювати з такими людьми, бути членом журі в цьому шоу!

Дивіться номер відкриття першого прямого ефіру цього сезону «Танців з зірками»:

Не міг Макс Чмерковський не згадати про Григорія Чапкіса, який помер 13 червня на 92-му році життя. Саме його місце у суддівському складі «Танців з зірками» і зайняв українсько-американський танцівник. Чмерковський пише:

Відчуваю особливу гордість, що сиджу в кріслі легендарної зірки. Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися. Світла пам’ять Вам.

Також Макс Чмерковський зазначив – Григорій Чапкіс залишив величезний слід в шоу «Танці з зірками», а це шоу, у свою чергу, надавало йому сил. Дивіться, як Григорій Чапкіс танцював вальс разом з Вікторією Булітко та Дмитром Дікусаром у шоу «Танці з зірками» у 2019 році:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Новини по темі