Влад Яма розповів про тиранічний характер Могилевської

Танці з зірками
Влад Яма про тиранію Наталі Могилевської

Оце так витримка!

Поділитися:

Суддя Танців з зірками Влад Яма відверто розповів про стосунки зі своєю екс-партнеркою по паркету Наталею Могилевською.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма зачарував образом у лондонському стилі

З його слів, брати участь у Танцях з зірками 10 років тому було доволі складно і він досі вражений, як Наталія все витримала:

«Свою тиранію вона застосовувала передусім до самої себе. Я пам'ятаю, коли на годиннику 22 вечора і залишається кілька хвилин до кінця заняття, я вже не відчуваю своїх стоп, у мене просто судоми починаються і кажу: «Наталю, на сьогодні все, зустрічаємося завтра...». А вона: «А пам'ятаєш, ти розповідав мені історію про те, що чемпіон світу танцює румба-хід 3,5 години щодня? Так ось, я дивилася на годинник. Ми сьогодні протанцювали всього 1,5 години». І вона мене перебиває і каже: «Ти можеш посидіти, а я сама потанцюю». Я сідаю на підлогу, а вона ще годину танцює».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк написала пісню для Влада Ями

Влад зізнається, що ніколи не сварилися з Наталею під час тренувань, а наразі хореограф і танцівниця підтримують дружні стосунки.

«Ми ніколи не були близькими друзями. Так, коли були Танці, тури, ми дуже близько спілкувалися, запрошували один одного на дні народження. Потім якось плавно і поступово шляхи розійшлися», - прокоментував Яма.

Фото з архіву Наталії Могилевської

За матеріалами інтерв’ю Влада Ями у програмі Слава +.

Новини по темі