Влад Яма розповів, чим був найбільше зворушений у свій День народження

Танці з зірками

Хореограф поділився, що його вразило у день святкування 35-річчя та що передусім згадує про «Танці з зірками».

Поділитися:

Влад Яма, який нещодавно відсвяткував, 35 років знову, постане в легендарному шоу «Танці з зірками». Ось тільки у ролі кого – танцівника чи судді – досі лишається таємницею. Хореограф завітав до студії «Світського життя» та дав відверте інтерв’ю Катерині Осадчій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва візьме участь у шоу «Танці з зірками»

Владе, як ти відсвяткував День народження? Знаю, що був у рідному Запоріжжі.

Так, ми поїхали до моїх батьків і святкували родиною.

Торт був 2,5 кг!

Так! До речі, був дуже смачний. Це тато замовив, потай від усіх. Коли ми приїхали, то знайшли це диво в холодильнику.

 

Як тебе вітав син Леон? Звісно, йому 1,5 роки… та все ж таки.

Він уранці прокинувся, подивися на мене і сказав: «Та-то».

Тобто це чи не вперше він назвав тебе татом?

Так, здебільшого він просто каже «та…», «ма…», «ба…».

Що дарували рідні?

Уранці нам доставили коробку, її відкрила дружина – і звідти вилетів метелик. Це було більше для Леона, ніж для мене. А втім, я прокинувся. Потім мали прогулянку річкою: поплили у «джунглі», там нас чекала купа повітряних кульок. Ми потрапили в такі місця, які я бачив хіба в Маямі.

 

Як почуваєшся у свої 35? Відчуваєш, що вже роки йдуть?

З кожним роком танцювати все цікавіше. З’являється новий біль десь у спині, хрусти (усміхається). Це дуже романтично. Але я хочу змагатися ще! Можливо, з самим собою. Виходити на сцену та переживати ті емоції, які, сидячи на суддівським кріслом, на майстер-класах чи деінде, я не відчуваю.

Цього року маєш ще один ювілей. 10 років тому на телеекрани вийшло шоу «Танці з зірками». І ось – повернення легенди.

Ти коли сказала «повернення легенди», у мене аж мурашки побігли шкірою. З цим шоу пов’язані найкрутіші спогади мого життя. Після народження сина хіба що.

Анонс того, що «Танці з зірками» повертаються на 1+1 з’явився у твій День народження. Це збіг?

Знаю, що хотіли запустити на три дні раніше. Однак були якісь технічні проблеми. І раптом  отримую смс, що тизер вийде через 15 хв. І я зробив сюрприз батькам. Адже вони запитували, чи не кличуть мене у «Танці з зірками». Я говорив, що поки нічого не знаю. Потім увімкнув канал – і всі побачили відеоанонс. Мама розплакалася. Особливо на фразі «Легенда повертається», коли в кадрі з’явилося моє обличчя, мав відчуття, що легенда – це я. Це жарт, звісно.

Коли ти з Наталею Могилевською видавали пристрасть на паркеті, вся країна думала, чи є між вами роман.

Навіть у мене під час виконання румби виникали думки, а чи є між нами роман. Але це відбувалося лише в танці, лише в час прямого ефіру, з живою музикою.

А коли ти погодився брати участь у новому сезоні «Танців з зірками», твоя дружина не почала нервувати?

Я познайомився з Лілею тоді, коли вже виконав із Наталею декілька танців, зокрема і найбільш пристрасні. Усі запитання,  які вона могла мені поставити, уже поставила. І думаю, що повірила моїм словам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися фото Могилевської та Ями, які раніше не публікували

У новому сезоні шоу на паркет вийде чимало новачків. Серед них, наприклад, ведучий Дмитро Комаров, який, коли ти вже танцював із Могилевською, ще й не думав бути телеведучим. Або Олександр Скічко ще до школи ходив тоді. Маєш поради для новачків?

Передусім потрібно повірити, що ти танцівник. Навіть якщо розумієш, що ноги в тебе поки стоять не в тій позиції, якої від тебе вимагає тренер абро партнерка. Потрібно повірити в це і спробувати розповісти історію за допомогою танцю.

Новини по темі