Як Могилевська, Дорофеєва та Комаров відреагували на зміну партнерів

Танці з зірками

Цієї неділі учасників проекту спіткає складне випробування.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться шостий прямий ефір легендарного оновленого проекту «Танці з зірками».

Нагадаємо, що на зіркових учасників чекає справжнє випробування для найсильніших. Наталя Могилевська, Ахтем Сеітаблаєв, Надя Дорофеєва, Дмитро Комаров, Юрій Ткач та Сергій Бабкін на один тиждень обміняються партнерами та вже через декілька днів вийдуть на головний паркет країни з танцівниками, які складали пари їхнім конкурентам у шоу«Дика сімейка»: Чоловік Лілії Ребрик розповів, як запалив із коханою на балконі Танців з зірками. Новоутворені пари та схема шоу результатів досі тримаються у таємниці: з яким зі своїх партнерів одна з зірок покине проект – невідомо.

Несподівана новина застала учасників «Танців з зірками» зненацька, а деякі зірки навіть не можуть поділити партнерів між собою. Так, Євген Кот опублікував у своїх соціальних мережах жартівливе відео, у якому сперечається з Надею Дорофеєвою, хто з них буде танцювати з Дмитром Комаровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнер Наді Дорофеєвої прокоментував їхні стосунки поза паркетом

 

Своєю чергою Дмитро Комаров, Юрій Ткач та Сергій Бабкін опублікували фото, на якому «ділять» Олену Шоптенко, а Дмитро навіть зізнався Олександрі Кучеренко, що готовий проміняти її на іншу партнерку тільки на один тиждень.

«Сашко, вибач. На тиждень йду до іншої. Друзі, як ви думаєте, хто складе мені пару? Танцівників не пропонувати, тільки танцівниць», - натякнув мандрівник на жарт Євгена Кота.

 

Тим, часом, дружина Сергія Бабкіна, на відміну від Ілони Гвоздьової, зберігає повний спокій щодо нових правил:

«Ми з Сергієм готові до цього випробування, адже передусім ми є акторами», - зізналась у студії «Сніданку з 1+1» Сніжана.  

Наталя Могилевська також не приховує своїх емоцій щодо нового партнера. 

«Я спантеличена: не очікувала останніх змін. Ігоре, я сумую. Як ти там без мене?» - підписала фото співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська розповіла, що означають малюнки на її тілі

 

Зазначимо, що шостий випуск «Танців з зірками» відкриє найбільш ексцентричний танцювальний проект «D’arts» з пристрасним аргентинським танго, спеціальний гість – Макс Барських.

Кожного ефіру у незмінного ведучого «Танців з зірками» Юрія Горбунова з’являється новий напарник. Минулого разу пару Юрію склала популярна співачка Злата Огнєвич, а кого вся країна побачить на зірковому балконі наступного разу - досі залишається інтригою.

Дивіться оновлені «Танці з зірками» щонеділі о 21.00 на телеканалі «1+1».

 

Новини по темі