Як Влад Яма готується до «Танців із зірками-2017»

Танці з зірками

Відомий хореограф розповів про роботу над собою напередодні шоу.

Поділитися:

Початок легендарного танцювального проекту, на який так чекають українці, вже не за горами. Кипить підготовча робота, заявляються нові учасники та члени журі.

Нагадаємо, видатний український танцівник, хореограф та суддя знаних талант-шоу Влад Яма також прийняв #танціззіркамиchallenge від Наталії Могилевської. Щоправда, роль харизматичного красеня в нашому проекті наразі також залишається інтригою.

Ми поспілкувалися з Владом та дізналися, чим він займається та про що думає перед стартом грандіозного шоу.  

Як Ви готуєтесь до участі в «Танцях із зірками-2017»?

По-перше, тренуюсь сам у залі та треную своїх учнів. По-друге, продовжую навчатися та самовдосконалюватися: беру індивідуальні уроки з техніки та механіки танцю, намагаюся оволодівати якимись сучасними речами, зокрема в галузі бального танцю. По-третє, переймаю досвід у закордонних тренерів, які дуже часто працюють у Києві.

Також я переглядаю багато відео з американських та англійських «Танців із зірками» й намагаюсь дивитись багато танцювальних турнірів. Тобто, стараюсь знайти якісь нові «зачіпки», які мене «ввімкнуть» та надихнуть перед початком проекту.

При цьому, з досвіду, я чудово розумію, що, як би я не готувався, в прямих ефірах усе буде інакше. І 90% моєї поведінки на проекті залежатиме від фактору «тут і зараз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Могилевська і Влад Яма зізналися, які стосунки були між ними на знімальному майданчику

Який ваш найулюбленіший танець і чому?

Самба, тому що це мій «коронний» танець, він мене «качає»… Навіть сама музика. В самбі я почуваюсь найбільш упевнено та комфортно. Можливо, технічно мені простіше танцювати, наприклад, пасадобль... Але в самбі я почуваюсь, як риба у воді.

Чого очікуєте від нового сезону «Танців із зірками»?

Когось із зірок я знаю з минулих проектів, когось із танцівників теж знаю особисто (мабуть, навіть більшість із них). Тому очікую, в першу чергу, на цікаве шоу, на веселе свято з присмаком змагання. А там – побачимо!

Новини по темі