Запрошуємо на кастинг у новий сезон Танців з зірками

Танці з зірками

Не проґавте можливості стати частиною відомого шоу.

Поділитися:

18 червня відбудеться кастинг танцівників у новий сезон Танців з зірками. Стати частиною найяскравішого танцювального проекту країни можуть професійні танцівники віком від 21 року, які мають досвід у бально-спортивній хореографії і володіють іншими танцювальними стилями.

Кастинг пройде за адресою: Київ, проспект Академіка Глушкова, 1, ВДНХ, 12 павільйон. Реєстрація учасників з 9:00 до 12:00.

Учасникам при собі потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Додаткова інформація за телефоном: 067 334 82 17.

До речі, в ефірі 1+1 з’явилися перші кадри із суддями проекту Танці зірками: примою-балериною Національної опери України Катериною Кухар, тренером вокального проекту Голос. Діти MONATIKОМ та хореографом Владом Ямою.

У ролику судді проекту проводять кастинг танцівників до наступного сезону. Серед претендентів на участь є також хореографи, які стали улюбленцями глядачів Ілона Гвоздьова, , Дмитро Жук та переможець шоу Ігор Кузьменко. Окрім того, у відео також з’явився незмінний ведучий проекту Танці з зірками Юрій Горбунов.

Незабаром стануть відомі імена усіх хореографів, які стануть партнерами зіркових учасників. Хто із зірок стане частиною шоу, поки що тримаються у суворій таємниці.

Також продюсери Танців з зірками заінтригували глядачів можливою участю у проекті зірки американської версії шоу.

Нагадаємо, новий сезон легендарного оновленого проекту Танці з зірками глядачі телеканалу 1+1 зможуть побачити вже цієї осені.

 

Новини по темі