Проєкт «Ти не один» став найкращою музичною програмою дня на Різдво

Різдво. Ти не один
Проєкт «Ти не один» став найкращою музичною програмою дня на Різдво

За показниками перегляду на платформі Київстар ТБ.

Поділитися:

У вечір Різдва, 25 грудня, проєкт «Ти не один», над яким працювала команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas, стала найкращою музичною програмою дня за показниками перегляду на платформі Київстар ТБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти не один": Алла Мазур, Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька та Руслан Сенічкін розповіли про традиції святкування Різдва

ти не один

Українці традиційно відзначають різдвяні та новорічні свята разом з телеканалом 1+1. Цьогоріч проєкт «Ти не один» транслювався 25 грудня на 1+1 Україна та ТЕТ. Показники теледивлення на каналах склали: ТЕТ – 6,5% та 1+1 Україна – 5,6%. Сумарна частка програми «Ти не один» на платформі Київстар ТБ склала 12,1%. Загальна частка телеканалу ТЕТ 25 грудня становила 6,3%, а телеканалу 1+1 Україна - 4.4%.

Окрім того, випуск різдвяного Вечірнього кварталу, який транслювався 24 грудня, показав частку перегляду на 1+1 Україна – 6,1% та ТЕТ – 9,1%. Сумарно частка телеперегляду різдвяного Вечірнього кварталу на платформі Київстар ТБ склала 15,2%.

вечірній квартал

Загальна частка телеперегляду телеканалу 1+1 Україна 24 грудня на Київстар ТБ становить 3,7%, а телеканалу ТЕТ – 6,7%.

Починаючи з 24 грудня, телеканал 1+1 Україна став доступним для всіх українців. Телеканал має максимально широке покриття по всій країні, включаючи тимчасово окуповані території. Долучитися до перегляду 1+1 Україна можна на всіх ОТТ-платформах (Київстар ТБ, MEGOGO, SWEET TV та інші), у мережі оператора супутникового мовлення VIASAT та в більшості кабельних мереж і Т2.

Контентне наповнення оновленого телеканалу складатиметься з улюблених програм та проєктів, які стали точкою опори для українців. Зокрема, в етері транслюватиметься ранкове шоу, що є абсолютним лідером у своєму сегменті та яке на час повномасштабного вторгнення не припиняло виробництво - “Сніданок з 1+1. Також на глядачів чекатиме: найуспішніша аналітична програма українського телебачення, повернення якої українці чекали з особливим трепетом, - ТСН. Тиждень з Аллою Мазур; Серія відвертих інтервʼю з впливовими людьми країни у “VIP з Наталією Мосейчук”, Флагманський проєкт про життя відомих людей та героїв сучасності “ЖВЛ”; Кінохіти від мейджорських студій, фільми та серіали як українського, так і міжнародного, зокрема, турецького виробництва, що завоювали прихильність мільйонів глядачів. Крім цього, у програмній сітці телеканалу будуть розважальні оригінальні програми, токшоу, актуальний гострий гумор від Студії “Квартал 95” та унікальні спецпроєкти, про які стане відомо згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти не один": вітання учасників проєкту з Різдвом Христовим

Для того, аби 1+1 Україна зʼявився у переліку каналів телевізора/приймача мережі Т2, необхідно запустити процедуру повторного сканування телеканалів. Детальна інструкція щодо налаштування прийому телеканалу в Т2 знаходиться за посиланням.

Показники розраховані на основі попередніх даних. Джерело даних – Київстар ТБ.

Новини по темі