5 секретів краси від Марічки Падалко

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
5 секретів краси від Марічки Падалко

Ведуча ТСН про спорт, здоров’я, красу та активний відпочинок.

Поділитися:

1. Я вірю лише у довгострокові дієти, які згодом стають способом життя. Марічка стверджує, що не поважає короткострокові дієти, від яких спершу худнеш, а потім набираєш ще більшу вагу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко вразила ідеальною формою на обкладинці глянцю

Це велике розчарування, яке може поставити хрест на подальших спробах правильно харчуватися. 

Зірка також порадила не сидіти на початку літа на полуничних або черешневих дієтах, які можуть погіршити стан здоров’я. Марічка стверджує, що харчування жінки повинне бути різноманітним та здоровим.

«Я добре відчуваю своє тіло і регулярно консультуюсь з людьми, які знаються на здоровому харчуванні. Позбутися зайвих кілограмів мені допомагає обмеження себе у вуглеводах. Вже майже рік, як я відмовилась від цукру. Я інколи їм сухофрукти та рідко - чорний шоколад. Коли зникає залежність від цукру, то навіть одного кубика молочного шоколаду вже не з’їси. Я дуже люблю літо та початок осені, адже в цей період я в особливо хорошій фізичній формі. Взимку набагато важче позбутися зайвих кілограмів, попри усі фізичні навантаження», - зізнається ведуча. 

2. Хороша фізична форма - це поєднання різних активностей. Вже третій рік поспіль Марічка займається бігом та силовими навантаженнями. Останні півроку зірка активно плаває, адже 22 липня Марічка з чоловіком плистиме 6, 5 км через Босфор. 

Я також займаюсь спортом зі своїм сином. Улітку в нього особливо активний період, аби тримати себе у спортивній формі для гри у футбол. Ми домовились, що будемо щодня качати прес та робити вправи з гантелями. 

3. Є дві речі, які мене мотивують, - гарна фізична форма та відчуття опісля. Марічка Падалко зізнається, що навіть у ті моменти, коли не хоче бігати, думає про відчуття, які будуть після: 

«Це ейфорія, справжнє щастя! Кажуть, що я бігаю за хорошим настроєм. Звісно, я бігаю, щоб підтримувати гарну фізичну форму. Мені дуже важко тримати стабільну вагу, я схильна її набирати. Потрібно докладати чимало зусиль, і це нагадує другу, а інколи й першу роботу - тримати себе у формі». 

4. Тренувати потрібно не лише тіло, а й обличчя. Марічка Падалко надає перевагу українським брендам косметики та інколи відвідує косметолога. Але особливий секрет краси її обличчя - регулярні вправи фейс-білдінгу. 

Я захопилась цим 1,5 роки тому. Я дійшла висновку - якщо жінка довго може тримати себе у хорошій фізичній формі, качаючи м’язи тіла, то це ж саме можна зробити з м’язами обличчя. На обличчі особливо відчутний вік жінки. Вправи фейс-білдінгу вже стали звичкою - я можу працювати вдома й виконувати їх одночасно. 

5. Запорука гарного настрою - активний відпочинок з сім’єю. Ведуча стверджує, що їх сім’я обожнює активний відпочинок: спільні заняття спортом, катання на роликах, ігрові кімнати, спільні подорожі, відпочинок на дачі. Марічка також зауважила, що обожнює відпочинок на морі і вважає, що купатися потрібно декілька днів хоча б раз на рік. 

«Я звикла до шаленого темпу в місті і не люблю довго відпочивати. Ми поєднуємо відпочинок з корисними справами. Цьогоріч поїдемо на тиждень до моря, а також плануємо відвідати Полтавський напівмарафон. Я люблю це місто. У Полтаві пройшли усі мої літні канікули з бабусею та дідусем».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко показала, як відсвяткувала день народження (фото)

Новини по темі