Ведуча 1+1 Алла Мазур розчулено прокоментувала своє фото з юними бійцями добробату

"Ще нещодавно діти, але вже пройшли через таке, що навіть важко в голові вкладається", — ведуча ТСН Алла Мазур поділилася фотографіями з нашими молодими захисниками
Facebook/Алла Мазур

Алла Мазур показала свою світлину із молодими захисником та захисницею України.

Поділитися:

Алла Мазур поділилася у соцмережах зворушливим кадром: вона стоїть разом з двома нашими захисниками. Дівчині та хлопцю по 23 та 24 роки: як стверджує ведуча ТСН, вони ще нещодавно були дітьми, а вже оборонці з добробату, боронять нашу країну від російської агресії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур розповіла дивовижну історію порятунку 21-річного українця, якому куля влучила у саме серце

«Душа» і «Декс» (псевдоніми оборонців) ненадовго заїхали в Київ за припасами, де Алла Мазур допомогла їм з ліками. Далі оборонці вирушають у найгарячіші точки країни. Ведуча розповіла, що вони дуже зосереджені та сконцентровані:

Вони зібрані у кулачок. І так хочеться їх обняти, пригорнути до серця… Наші діти. Наші захисники й захисниці. Хто свідомо йде під вогонь заради всіх нас.

Алла Мазур ФОТО: Facebook/Алла Мазур

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом», – Алла Мазур розповіла про свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками

Ведуча пишається нашими захисниками та захисницями:

Дякую! Молюсь за кожного. Хай береже їх Бог! І всю нашу рідну Україну — також.

Нагадаємо, що нещодавно ведучі ТСН Наталія Мосейчук і Наталія Островська розплакалися у прямому ефірі під час розмови з Андрієм Бідняковим про окупований Маріуполь. 

Новини по темі