«Без терпіння ми не виграємо цю війну», — Тарас Тополя, лідер гурту "Антитіла" у спеціальному випуску ТСН про 100 днів війни розповів про свій моральний вибір

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
«Без терпіння ми не виграємо цю війну», — Тарас Тополя, лідер гурту "Антитіла" у спеціальному випуску ТСН про 100 днів війни розповів про свій моральний вибір

Фронтмен колективу "Антитіла" у прямому включенні розповів про своє завдання і місію та закликав рухатися до перемоги.

Поділитися:

Сьогодні в межах марафону «Єдині новини» вийшов спеціальний випуск ТСН, приурочений до 100 днів повномасштабної війни з росією. У ексклюзивних сюжетах кореспонденти ТСН згадали найголовніші події цих 100 днів та розказали, де зараз герої сюжетів, як склалася їхня доля та як війна змінила їхнє життя. 

До розмови про мистецький фронт у прямому включенні приєднався фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який вийшов на зв'язок під час бойового чергування. 

"Ми, бійці підрозділу територіальної оборони, у нас найголовніше завдання – медична служба. Конкретно зараз у нас бойове медичне чергування. Поміж цим даємо інтерв’ю, пишемо пісні. Наскільки це можливо. У нас міцна та збита команда, і ми знаємо, що робимо, до всього ставимося відповідально".

Тарас Тополя

Тарас Тополя розказав, що чи не щодня дає інтерв’ю західним медіа і вже дав їх більше ста, акцентуючи увагу на важливих речах. А буквально півгодини тому разом із побратимами відвезли бійця з контузією на стабілізаційний пункт. Саме тому своїм обов’язком бачить перебування в Україні, її захист.

"Це був наш моральний вибір — залишитися тут і захищати нашу країну. І ніяка кількість дітей чи наша професія до цього відношення не має, ми такі ж самі звичайні люди. Не важливо, співак ти чи професор. Кожен на своєму місці має і може робити те, що можна. Гурту «Антитіла» не обов’язково бути закордоном для того, щоб робити інформаційні імпакти".

Наталія Мосейчук звернулася до Тараса Тополі, відчувши втому у його голосі, із запитанням, що співак може побажати тим, хто теж дуже втомився і морально, і фізично від війни:

"Терпіння всім побажати хочеться, системна злагоджена робота всього народу (необхідна). Без терпіння ми не виграємо цю війну. Нерви в коробочку і робимо своє, тихим сапом рухаємося до перемоги. Ілюзій стосовно того, що ця перемога прийде швидко і легко в мене не було і власне не з'явилось, при тому є впевненість і віра в те, що ми обов*язково переможемо. Якщо ви роздратовані, якщо вам важко, то тримайте свої емоції, зараз всім важко".

Тарас Тополя

Новини по темі