"Наш будинок цілим не залишився", — Наталія Мосейчук розповіла про свій пошкоджений загарбниками будинок в передмісті Києва

Наталія Мосейчук розповіла про свій зруйнований загарбниками будинок в передмісті Києва

Наталія Мосейчук розповіла, що сталося з її будинком на Київщині після активних бойових дій.

Поділитися:

Ведуча телемарафону "Єдині новини" від 1+1 Наталія Мосейчук розповіла в інтерв'ю "КП в Україні", що її будинок на Київщині постраждав від загарбницьких дій російської армії. За словами Наталії, пошкодження є, проте є ті будинки, які постраждали значно більше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук в свій День народження напередодні Дня захисту дітей запросила небайдужих долучитися до допомоги найменшим

Там, де проживала Наталія Мосейчук, проходили танкові бої: житло розташоване між Бучею та Ірпенем. Ведуча зазначила, що поруч з нею є й повністю зруйновані будинки, а її дім ще підлягає відновленню.

Наталія розповідає:

Наш будинок цілим не залишився. У нашому селі є кілька розбомблених будинків, там були танкові бої. Ми, в порівнянні з іншими, ще обійшлися невеликими втратами. Вибиті всі вікна, пошкоджений дах, немає рослин, все стесано снарядами, розбиті паркани. Але вікна вставляються, дах ремонтується ... потроху відбудовуємо. Вікна вже поставили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни напали на Наталію Мосейчук та знімальну групу 1+1 у Берліні

Нагадаємо, що в будинок Лідії Таран влучила ракета: ведуча розповіла чи збирається повертатись до України найближчим часом.

Новини по темі