Сина загиблого українського військового, який захищав "Азовсталь", з пологового будинку зустрічали демобілізовані побратими (сюжет ТСН)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Дитину українського захисника, який загинув під час оборони "Азовсталі", зустрічали бійці "Азова" з пологового у Запоріжжі.

Дружина захисника "Азовсталі" Тетяна народила третю дитину, поки чоловік був у Маріуполі.

Поділитися:

Дитину українського захисника, який загинув під час оборони "Азовсталі", з пологового у Запоріжжі зустрічали бійці "Азова". Як це було в деталях розповіли ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найстрашніше — це втрата побратимів", — Дмитро Козацький, автор світлин поранених з "Азовсталі"

Дружина героя Тетяна народжувала третю дитину, поки чоловік воював у Маріуполі. "Азовсталь" захищав разом із тещею, військовою психологінею. Обидва загинули наприкінці квітня. Їхні тіла вивезти й досі не змогли. Про загибель мами та коханого Тетяна дізналася вже у Запоріжжі, куди дивом вдалося виїхати з окупованої території разом із дітьми.

Те, що з пологового її прийдуть зустрічати демобілізовані побратими чоловіка, для неї було несподіванкою. Бійці вирішили, що будуть разом підтримуватимуть і надалі сім'ю загиблого. Хлопчика, який так і не побачив свого героя-тата, мама назвала Іллею. Наталя каже:

Не можна здаватися, треба боротися. Це показали не тільки мої мама, брат та чоловік, а й ті хлопці, які знаходяться зараз на "Азовсталі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти три дні був моїм законним чоловіком. І цілу вічність ти – моє кохання», – трагічна історія кохання захисників із «Азовсталі»

Ветеран полку "Азов" Кирило Яколов також пояснив, чому вони вирішили допомагати родині загиблого:

"Азовська сім'я" у нас дуже велика. Це не тільки бійці, це і їхні діти, родини в цілому. Саме тому ми намагаємося піклуватися про всіх. Хоч держава і допомагає, ми звикли довіряти в першу чергу своїй "сім'ї". 

Дивіться сюжет ТСН з подробицями: 

Новини по темі