Милі кадри: ведучий 1+1 Святослав Гринчук погодував кабанчика під час зйомок у Пущі-Водиці

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Святослав Гринчук погодував порося під час зйомки сюжету ТСН

Ведучий ТСН під час зйомки ролика погодував порося.

Поділитися:

Лише у кількох кілометрах від Пущі-Водиці пролягала лінія фронту, а деякі села неподалік взагалі ненадовго опинилися в окупації. Ведучий ТСН на 1+1 Святослав Гринчук приїхав разом зі знімальною групою ТСН у Пущу-Водицю, аби показати, який стан справ там зараз.

Гринчук розповідає, що на вулиці Пущі-Водиці знову повертається життя. Тут можна зустріти трамваї та велосипеди, дорослих та дітей. І не тільки їх... 

"Не їж мене, будь ласка. Ах ти ж, який слюнявий", — звертається Святослав до кабанчика, якого він годував під час зйомок сюжету. "Його звати Рюк і цей кабанчик уже тутешня знаменитість, а господар Рюка — волонтер і місцевий житель".

Дивіться, як ведучий ТСН Святослав Гринчук під час знімання сюжету годував порося:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Саме у Бучі ми провели перший за час війни ефір просто неба", — ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як війна змінила графік роботи та звичне життя

Наразі Святослав Гринчук знаходиться у Києві і продовжує свою роботу. Він працює журналістом, розповідає новини, готує випуски, часто чергує ночами на телестудії, дає інтерв’ю і розповідає правду про війну в Україні світовим ЗМІ. 

Новини по темі