Історії до сліз: розповідаємо про неймовірні вчинки українців в рамках премії «Ті, що вражають» (голосування)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Героїчні історії номінантів премії "Ті, що вражають": читайте і дивіться реальні історії та голосуйте

ТСН нагородить героїв року, вчинки яких вразили всю країну – голосування в рамках премії «Ті, що вражають».

Поділитися:

2021 рік був непростим як для всього світу, так і для України. Але навіть в умовах пандемії, економічної нестабільності та тривожних новин про можливе військое вторгнення, цей рік, що минає, показав, що в Україні, не дивлячись ні на що, є безліч добрих, сміливих і самовідданих людей, вчинки яких вражають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премія ТСН: стартує щорічне голосування за номінантів «Ті, що вражають»

На сайті tsn.ua кожен може обрати своїх героїв серед 25-ти номінантів премії «Ті, що вражають». Голосування триватиме до 26 грудня включно, а переможців оголосять у перші дні нового року. 7 переможців, які отримають найбільшу кількість голосів, будуть нагороджені статуетками премії «Ті, що вражають» та стануть героями нових сюжетів ТСН. Цього року серед номінантів є лікарі, медсестри, волонтери, пожежники, рятувальники, рекордсмени, полісмени та люди інших професій, які своєю сміливістю показали, що Україна – це країна надзвичайних людей. Знайомимо вас з деякими історіями героїчних вчинків, за які вже почали активно голосувати. Віддайте свій голос і ви за посиланням.

►Лідером голосування на сьогодні залишається рибалка та блогер Річард Горда, який у Києві врятував 11-річного хлопчика з полону води. Річард з другом рибалив та знімав ролик для свого YouTube-каналу, як раптом побачив хлопчика, якого віднесло на крижині далеко від берега Дніпра. На березі хлопця чекав друг. Також за тим, що відбувається, спостерігало ще багато людей на березі, але ніхто не додумався викликати рятувальників. Річард закинув волосінь спінінга на крижину і таким чином витягнути хлопчика на берег. Цей героїчний вчинок на сьогодні отримав підтримку 30% небайдужих людей, що голосували на сторінці премії "Ті, що вражають".

►Ще один лідер голосування на сьогодні – історія неймовірного порятунку на одному з курортів Єгипту. За 2-х українок, які впродовж 20-ти хвилин надавали першу допомогу потопельнику з Білорусі, вже проголосувало на сьогодні 15% активних читачів. Це 2 медсестри Наталія й Антоніна, які працюють реанімаційними сестрами у відділенні інтенсивної терапії в Інституті Раку в Києві. Вони продовжували серцево-легеневу реанімацію Сергія з Мінська навіть тоді, коли вже всі навколо вважали його мертвим, адже чітко діяли за протоколом: не можна зупинятися впродовж 40 хвилин. І на 20-й хвилині у Сергія з легень почала відходити вода, запустилося серце, відновився пульс і дихання. Зараз Сергій вважає, що Наталія і Антоніна подарували йому другий День народження.

Серед 25-ти номінантів всі історії вражаючі та заслуговують на перемогу. Деякі героїчні вчинки українців особливо потребують вашої уваги та активного голосування, адже поки що лишаються наприкінці рейтингу, тоді як, ми переконані, такі вчинки не можуть залишатися без підтримки читачів.

►Наприклад, історія двох українців, які вперше перетнули Атлантику на гелікоптері. Максим Луньов та Євген Рахмайлов подолали в небі майже 10 тисяч кілометрів: від канадського Квебеку до українського Борисполя. В дорозі відчайдушні мандрівники провели близько 60 льотних годин або майже 10 днів. Вони сідали кожні 3 льотні години, а загалом їхній маршрут пролягав через 13 країн світу та проходив на висоті 3,5 км.

►Ще одна вражаюча історія, яка потребує активнішої уваги – на Дніпропетровщині до 30-ї річниці незалежності України парашутисти виконали гопак на висоті понад 4 кілометри. Група з 16 парашутистів виконувала цей традиційний український танець впродовж 1 хвилини. Наймолодшому учаснику цього дійства було лише 15 років.

Нагадуємо, голосування за номінантів премії «Ті, що вражають» триватиме до 26 грудня включно, а переможців оголосять у перші дні нового року. Віддати свій голос за героїчних сміливців, а також ознайомитися з усіма 25-ма історіями номінантів можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТСН розпочинає спецпроєкт «Ген довголіття»

За додатковою інформацією звертайтеся до Пресслужби 1+1, +38 044 490 0101.

Новини по темі