Марічка Падалко вразила гостинністю англійську родину

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко вразила гостинністю англійську родину

Ведуча ТСН розповіла про нових іноземних друзів.

Поділитися:

Під час Фіналу Ліги Чемпіонів ціни на київські готелі різко підвищилися. Небайдужі українці були готові розділити власні оселі з іноземними фанатами. Сім'я ведучої ТСН Марічки Падалко теж запросила до себе гостей - англійську родину. Ведуча розповіла, що перше знайомство її сім'ї з іноземними фанами розпочалося на Фейсбуці, з фото Маріччиного сина в формі Ліверпуля, який він обожнює. В групі, де кияни пропонували фанатам безкоштовне житло, сім'я Марічки запрошувала родину із дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів краси від Марічки Падалко

«В нас багато дитячих ліжок, і ми планували залишити вболівальникам ключі і пожити на дачі. Імран був першою людиною, що мені написав, і я одразу погодилася, хоча його профіль у Фейсбуці був дуже підозрілий за українськими мірками. Як з’ясувалось потім, навіть прізвище було несправжнє, тому я не могла відшукати бодай одну згадку про нього в мережі. Лише в Києві я дізналася від нього, що йому як вчителю в школі не рекомендовано вести особисту сторінку, викладати фото родини під справжнім ім’ям», - розповіла Марічка. 

Ще перед приїздом до Києва Імрана і його восьмирічної доньки Зари Марічка та її сім'я багато спілкувалися через відеозв’зок, і тому в Києві зустрілися, як рідні. Зірка стверджує, що дівчата одразу подружилися із Зарою. 

Вболівальник виявився відчайдушний фанатом Ліверпуля з Лондона, який по п’ять годин подорожує на матчі улюбленої команди, часто з донькою. Київ був її першим закордонний виїздом на матч Ліверпуля. Готель, який він завчасно забронював у Києві, два тижні до події перестав відповідати, і зрештою скасував його бронювання. Тому він дуже сумнівався, чи варто брати у невідомість дитину, поки не познайомився з Марічкою і її чоловіком Єгором Соболєвим. 

В мого гостя є хобі - графічний дизайн. Він власноруч створює унікальні баннери на матчі своєї команди і сам наносить їх фарбами на тканину, через що часто потрапляє з ними на шпальти газет. Наприклад, з баннером на підтримку тренера в газеті The SUN.

Фото: thesun.co.uk

Перед поїздкою до Києва у передчутті української гостинності Імран створив баннер з подякою місту. В день від'їзду він залишив його Маріччиному 11-річному сину. На нього ще чекали подарунки від гостей із самого Енфілда (домашній стадіон Ліверпуля) - шалик і кепка улюбленого закордонного клубу. А також листівка:

«Ми і не мріяли про те, щоб так добре провести час у Києві попри поразку Ліверпуля у матчі з Реалом. У вас затишно та чудова родина, і я думаю ми ніколи не забудемо теплий прийом та щедрість, яку побачили. Ваші діти допомогли Зарі адаптуватися в Києві, і тепер ми маємо чудові знімки, які назавжди залишаться у наших серцях. Ще раз велика подяка за Вашу гостинність. Імран та Зара - вболівальники Ліверпуля з Лондона».

Імран мріє, якщо сім'я Марічки колись приїде до Британії, саме він буде перший, хто повезе Михайла на Енфілд. Тим часом родина Марічки Падалко сподівається, що колись Ліверпуль приїде до України грати із Динамо чи Шахтарем, а разом з ним і його вболівальники!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко вразила ідеальною формою на обкладинці глянцю

Новини по темі