Обоє поверталися з полону в "сусідніх" автобусах і не здогадувались: подружжя нацгвардійців знову разом

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Їхали в "сусідніх" автобусах і навіть не здогадувались про це: подружжя нацгвардійців повернулось з полону додому

Українське подружжя нацгвардійців повернулось додому.

Поділитися:

Українське подружжя нацгвардійців Юлія та Сергій одночасно повернулися додому з полону під час найбільшого обміну, коли було визволено 144 захисників України. Про подружжя розповів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «14 квітня я востаннє говорила з татом», – донька захисника з «Азовсталі» закликає не забувати про полонених бійців

"Під час обміну ми їхали в сусідніх автобусах і я навіть не здогадувався, що в одному з автобусів Юля. Вже при виході на обміні ми зустрілись лоб в лоб. Це було для мене несподіванкою. Я дуже дякую людям, які допомогли нам зустрітися", — розказує Сергій.

Діти подружжя розказали. що дуже сильно чекали зустрічі з мамою і татом. 

"Ми дуже раді зустрічі, навть не очікувала, що це все так швидко станеться. Ми бажаємо всім сім'ям дочекатися своїх батьків, родичів. Терпіння всім. Все буде добре. Все страшне вже позаду", — розповідає Юлія. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вони в наших руках, їх треба діставати з полону всією країною», – дружина командира полку «Азов» Катерина Прокопенко про полонених бійців

Дивіться щемливе відео зустрічі родини з дітьми:

Нещодавно до своїх домівок змогли повернутися 144 українські захисники. Це найбільший обмін полоненими від початку війни.

Новини по темі