Про "вечері" з чоловіком по телефону та повернення українців на Батьківщину — Олена Зеленська в ексклюзивному інтерв'ю ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Олена Зеленська в ексклюзивному інтерв'ю ТСН розповіла про "вечері" з чоловіком по телефону та повернення українців на Батьківщину
Instagram/olenazelenska_official

Ексклюзивне інтерв'ю першої леді України для ТСН.

Поділитися:

Перша леді України Олена Зеленська в ексклюзивному інтерв'ю ТСН розповіла про розлуку з чоловіком під час війни та як країна планує повертати українців додому. Спілкувалась з дружиною президента України ведуча 1+1 та волонтерка Соломія Вітвицька.

"Ми маємо не тільки повернути людей в Україну, ми маємо зробити так, щоб в Україні очікували на їхній приїзд. Вони мають знати, куди вони повертаються, навіщо вони повертаються і в які умови. Тому, з одного боку держава створюватиме усе для їхнього повернення, а з іншого ми маємо їм і зараз постійно повторювати, що ми чекаємо на них і не хочемо втрачати. Ми не можемо відповідати за кожну людину особисто. Хтось може знайшов своє щастя і майбутнє в іншій країні. Але сподіватися і робити все, аби якомога більше людей повернулося, ми маємо ", — розповідає Олена Зеленська в інтерв'ю ведучій 1+1 Соломії Вітвіцькій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ніхто з нас не в порядку», — Олена Зеленська розповіла про психологічні наслідки війни для українців, з’явившись на обкладинці британського TIME

Олена Зеленська висловила сподівання, що українські родини вже скоро зможуть возз'єднатися. Вона розповіла, що досі їх із чоловіком вечері відбуваються "по телефону", інколи вони можуть обідати разом, а з дітьми президент України не бачиться. Тому казати, що родина Володимира Зеленського возз'єдналась, ще зарано:

"Ми так само, як і всі інші чекаємо, коли закінчиться війна і ми зможемо жити нормальним життям. Я як ніхто розумію усіх жінок і чоловіків, які зараз у розлуці. Не вистачає спілкування. Все одно потрібен тато, щоб погратися, посидіти у нього на колінках. Доньці потрібен тато, щоб говорити про свої дівочі справи, про свої плани на майбутнє, їй потрібні ці розмови".

Напередодні дружина Президента України Олена Зеленська з'явилася на обкладинці британського журнала TIME, де дала розгорнуте інтерв'ю про психологічну травму від війни для всіх українців. 

Новини по темі