Образи Олени Зеленської, які зробили її однією з найстильніших перших леді

ТОП-5 модних образів Олени Зеленської в 2019 | Стиль першої леді | 1+1
Фото: instagram/olenazelenska_official

Пригадуємо гучні виходи в новому статусі.

Поділитися:

Дебютною появою на публіці в ролі першої леді Олена Зеленська дала зрозуміти: у Меланії Трамп і Бріжит Макрон з’явилася серйозна конкурентка. Та на відміну від своїх західних колег, дружина Володимира Зеленського для важливих зустрічей обирає виключно одяг від вітчизняних дизайнерів. У такий спосіб вона розповідає про талановитих українців. 

«Приємно, коли у Нью-Йорку чи Парижі у мене запитують, хто дизайнер мого костюма. А мене запитують. І не так цікаво було б назвати західний бренд, який там і так відомий,  — як приємно відкривати світові українських дизайнерів», — якось поділилася з Vogue Олена. 

Наприкінці 2019 року ми вирішили підбити підсумки та пригадати найцікавіші образи першої леді — від розслабленого casual до ультраелегантних. Що носила Олена Зеленського в новому статусі та чому через це її можна вважати однією з ікон стилю, дізнаєшся з добірки 1plus1.ua

Сукня + жакет-кейп

У вбранні з шовково-вовняного крепу від студії ARTEMKLIMCHUK українські традиції гармонійно поєдналися з актуальними трендами. Рукави сукні та кейп прикрасила ніжна вишивка ручної роботи, натхненна символізмом стародавнього Трипілля. Особливими виявилися навіть сережки — лаконічні й також виконані майстрами ювелірного мистецтва вручну. 

Штанний костюм + кеди

Олена Зеленська показала, що в шаленому ритмі великого міста сучасна ділова жінка має насамперед почуватися комфортно. Штанний костюм вільного крою від українського бренду SIX у поєднанні з універсальними білими кедами та базовою футболкою в жодному разі не програв — лише навпаки. Smart casual у найкращому його втіленні. 

Фото: instagram/olenazelenska_official

Жовтий & блакитний 

Попри те, що підготовка образів для церемонії інтронізації імператора Нарухіто, тривала місяць, уникнути скандалу першій леді не вдалося. Лимонна сукня від FROLOV, можливо, і не стала наймоднішою в гардеробі Зеленської, але точно відзначилась як найобговорюваніша. Про запах у стилі кімоно, прикраси з японським колоритом та марні звинувачення — докладніше

Фото: instagram/olenazelenska_official

Пізніше, для святкового банкету в Японії Олена змінила жовту сукню небесно-блакитною, також від молодого дизайнера Івана Фролова. За проханням першої леді, друге вбрання він стилізував під чоловічий фрак. Вишуканості додав розшитий кристалами шлейф на кілька відтінків прохолодніший від самої сукні. 

Фото: прес-служба FROLOV

Сукня-плащ + бежеві човники

У білосніжному образі з акцентом на талії дружина Володимира Зеленського не лише нагадала Меланію Трамп, а й затьмарила її . У сукні-плащі виробництва Dafna May та з мінімалістичними прикрасами українська перша леді підкорила елегантною простотою.  

Фото: instagram/olenazelenska_official

Яке вбрання Олени Зеленської в 2019-му запам’яталось тобі найбільше? Обери один варіант. 

poll_content_744

Також дізнайся більше про перемоги та складнощі першої леді цього року: 

Інші цікаві новини:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі