«Різдвяні дива»: у новому спецпроєкті ТСН покажуть неймовірні історії, що трапились під час зимових свят

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Спецпроєкт ТСН Різдвяні дива: неймовірні історії під час зимових свят

З 20 грудня о 19.30 в ефірі ТСН на телеканалі 1+1 стартує спецпроєкт «Різдвяні дива». Глядачі побачать п’ять неймовірних, але справжніх історій з життя, які трапились у період зимових свят.

Поділитися:

Ці розповіді – різні за тематикою, їх героями стали діти, військові, відчайдушні українці та просто мрійники, але усіх їх об’єднує одне – диво,  на яке ми в душі сподіваємся, особливо  у різдвяний період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 на 1+1: святкові програми та фільми

Спецкореспондентка ТСН Людмила Бадалян розповість історію хлопчика Михайлика Круглікова зі Львова, батько якого, захищаючи суверенітет України, загинув у зоні бойових дій. Одного разу дитині наснився сон,  що на день народження тато якимось неймовірним чином «передасть» йому ведмедика, і навіть чітко описав, як він виглядає. Його мама Олена, аби підтримати сина підняла на ноги увесь Львів,  але в жодному  магазині не  могли знайти іграшку. Та коли віра була майже втрачена, просто ввечері, напередодні дня народження для хлопчика надіслали дивовижну звістку, зміст якої глядачі дізнаються після перегляду сюжету.

ТСН

У спецпроєкті глядачі познайомляться із родиною Кушнірів із Закарпаття, які хотіли четверо дітей. Та вони й  подумати не могли, що їхня мрія здійсниться буквально – невдовзі подружжя дізналось, що чекають на четверню. Якраз на новорічні свята малятам виповниться рік, і ТСН вирішили влаштувати справжнє різдвяне диво, але цього разу для батьків. Марина Макущенко погодилася стати нянькою для малечі, поки молоді батьки будуть насолоджуватися романтичним вечором, що з цього вийшло дивіться вже цього тижня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зберегти маму для сина: Алла Мазур до Дня Миколая зустрілася з врятованою онкоодужуючою матусею Захарчика

Історію дивовижного порятунку військового розповість Марія Шевченко. Чоловік  під час бойових дій отримав поранення несумісне з життям, але разом з тим  знайшов свого «янгола-охоронця». Хірург Костянтин Гуменюк подарував йому другий шанс, коли провів надзвичайно складну операцію, на яку наважиться не кожен лікар. І це – не остання неймовірна історія, яка трапиться в новому житті військового,  наступне диво для нього влаштує ТСН.

ТСН

Спецкореспондент Руслан Тарасов покаже чуттєву історію  багатодітної родини, які маючи п’ятеро  біологічних та шістнадцятеро всиновлених дітей, одного разу запросили  до себе на святкування Різдва двох хлопчиків-братів з Дитячого будинку.  Родина так прикипіла до цих дітей серцем, що  вирішили всиновити і їх. А Мирослав Ганущак розповість дивовижну  історію з міста Калуш,  у якій ТСН виступили справжніми «чарівниками». Глядачі 1+1 стануть свідками дива, яке відбудеться у житті незрячих Ірини та Андрія Сметаннікових. Важко повірити, але у  подружжя народилася дитина без  порушень зору, яку вони самостійно виховують. І, здавалося б, у них є все для щастя, утім немає власного дому… Який неймовірний сюрприз підготували для  цієї родини ТСН з допомогою небайдужих українців, дивіться у спецпроекті «Різдвяні дива» тільки на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі «Твого дня» поділилися, як проведуть новорічні свята

За словами заступниці директора департаменту з нових форматів 1+1 Ольги Кашпор, спецпроект «Різдвяні дива» — це приклад того, що в житті завжди є місце неймовірному, адже у всьому світі  люди в душі завжди сподіваються на диво, особливо у різдвяний період.

 «У такі непрості для України часи, особливо хочеться підтримати серед людей дух віри та надії в світле майбутнє. Дива трапляються навіть тоді, коли ми в них не віримо, або не чекаємо, і герої наших сюжетів це доводять. Іноді за створенням чудес стоять конкретні люди, які  виступають «чарівниками», а іноді,  і справді трапляються події  чи явища, які просто неможливо логічно пояснити, і назвати їх можна не інакше, як « різдвяне диво», — поділилась  Ольга Кашпор.

Не пропустіть спецпроєкт «Різдвяні дива» з 20 по 24 грудня у вечірньому випуску ТСН о 19.30 на 1+1.

Новини по темі