Ведучі «Твого дня» поділилися, як проведуть новорічні свята

Як Стася Ровінська та Тімур Мірошниченко планують зустріти Новий рік 2022

Напередодні новорічних свят ведучі інфотейнмент-шоу «Твій день» на телеканалі 1+1 Тімур Мірошниченко та Стася Ровінська поділилися, як проведуть прийдешній Новий рік та Різдво.

Поділитися:

Ведучий «Твого дня» та «Маскарад» Тімур Мірошниченко розповів:

«На сам Новий рік я майже завжди працюю. Що людям – свято, ведучому – робота! Тому в нас є традиція збиратися всією родиною або в останні дні року, що минає, або вже в перші дні нового. Така велика сімейна вечеря обов’язково відбувається. А вже 1 січня плануємо кудись полетіти. Можливо в гори покататися на лижах. Отримаємо заряд енергії гір».

Тімур Мірошниченко

Телеведучий додав, що минулого року вирішив все ж не працювати в новорічну ніч, а всією родиною полетіли на декілька днів до Єгипту.

«31 грудня ми смачно повечеряли, але діти з дружиною заснули ще до опівночі. Я чатував, за 5 хвилин до Нового року розбудив дружину, ми наповнили келихи водичкою без газу, вийшли на балкон, дивилися на зоряне небо та спокійне тепле море і просто насолоджувалися цією миттю вдвох», – пригадав Тімур.

Тімур Мірошниченко

А от його колега по «Твоєму дню» Стася Ровінська поділилася, що Новий рік та Різдво завжди святкує з родиною:

«Від початку грудня ми починаємо прикрашати будинок, ставимо ялинку, шукаємо подарунки, пишемо листи Діду Морозу і обов’язково святкуємо день Святого Миколая. 31 грудня вечері ми проводжаємо старий рік, розповідаємо, за що вдячні, діти діляться тим, що хочуть змінити, обмірковують, чи гарно вели себе чи ні. Я завжди готую багато страв. Цей рік не стане виключенням, може придумаємо для дітей квест, адже вони трішки підросли і їм цікаво буде взяти участь у захопливій грі».

Стася Ровінська

Стася пригадала найяскравіший момент, який трапився в новорічну ніч:

«Діти вичікували біля віконця, коли до них летітиме Дід Мороз. І раптом побачили салют, який для них означає, що летить чарівник. В цей час за їхніми спинами пройшов перевдягнутий у святковий костюм дідусь. Діти були в неймовірному захваті, а ще за декілька хвилин знайшли подарунки під ялинкою», – розповіла Стася.

Зустрічайте новорічні свята разом з телеканалом 1+1. 26 грудня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра найочікуванішого концерту року «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою». Феєричне музичне шоу вже стало гарною традицією. В рамках концерту українські суперзірки представлять нові пісні та співатимуть вже відомі та улюблені всіма хіти.

31 грудня о 19:30 на глядачів телеканалу 1+1 чекає традиційний новорічний випуск ТСН, який у прямому ефірі транслюватиметься із Софійській площі.

А в новорічну ніч на 1+1 вже традиційно відбудеться головна зимова розважальна подія – святковий концерт «Вечірнього Кварталу». На всіх глядачів новорічного випуску чекає політична сатира та побутові теми, а також музичні сюрпризи та незвичайні дуети. У гості до "Кварталу" на Новий рік прийдуть: Тіна Кароль, Оля Полякова, "Антитіла" та інші зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 на 1+1: святкові програми та фільми

Вся країна зустрічатиме Новий 2022 рік у чудовій компанії улюблених артистів з 31 грудня на 1 січня на 1+1.