Соломія Вітвіцька приміряла сукню зі звабливим декольте

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька зачарувала сукнею зі звабливим декольте (фото)
Фото: @solomiyavitvitska

Ведуча постала у стильних образах та розповіла про улюблених українських дизайнерів.

Поділитися:

В інтерв’ю виданню Woman ведуча ТСН Соломія Вітвіцька розповіла про залаштунки своєї роботи, соціальні амбіції та beauty-секрети. До того ж читачі побачили зірку в нових стильних образах – як ось у шкірному вбранні, тренчі та вечірній сукні зі звабливим декольте. У цих луках телезірка має направду спокусливий вигляд. Соломія зізналась, що у плані краси її надихає знана акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька відверто розповіла про особисту кризу та вигорання

Моніка Белуччі — незмінний нестаріючий еталон краси, — вважає ведуча.

Ведуча поділилася, що стежить за новинками українських дизайнерів.

«Є дівчата, за якими я стежу і яких люблю: Анастасія Іванова, Оленка Бурба, Софія Русинович. Це люди які мені небайдужі. Не можу сказати, що я знаю все про моду, але стараюся бути в курсі. Дуже часто питаю подружок, якщо в чомусь сумніваюсь. Окрім того в нас є стилісти, які працюють над нашими ефірними і позаефірними образами. Часто раджуся з Ольгою Слонь. Коли купую собі речі, стараюся з нею узгоджувати, тому що я обличчя каналу, навіть коли йду в магазин за хлібом», — зізналася Вітвіцька.

Також ведуча розповіла про секрети догляду за собою.

«Не завжди вдається дотримуватися режиму, але я стараюся. З віком доводиться більше стежити за харчуванням і зовнішнім виглядом. Уже кілька років у мене регулярні тижневі тренування з фітнес-тренером Людою Міняйло. Вона зі мною мучиться… (сміється). Я їй дуже вдячна за те, що вона не кидає мене. Я відчула, що стала набагато краще себе почувати після того, як почала активно займатись. В мене понижений тиск, бували запаморочення. Зараз цього практично немає. Почуваюсь набагато краще фізично і звісно ж ціную досягнуті результати», - розповіла ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила життя Соломії Вітвіцької, які надихають

«Регулярно відвідую до косметолога. Не робила ще жодних уколів, хоча всі подружки вже розказують, які сучасніші, які кращі. У мене ще немає ніякого досвіду в цьому. Наразі обираю маски, масажі. Один класний косметолог мені повідала, що багато лікарів, котрі колять ботокс іншим, самі тепер відмовляються від мезотерапії і вчяться фітнесу для обличчя», — поділилася Соломія.

Новини по темі