Соломія Вітвіцька розповіла про військових у своїй родині: "14 жовтня насамперед вітаю їх"

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
День захисника і захисниці України: Соломія Вітвицька розповіла про родичів, які на службі

Сьогодні, до Дня захисника та захисниці України, ведуча ТСН Соломія Вітвицька зробила зворушливий допис-привітання на своїй сторінці Instagram.

Поділитися:

День захисника і захисниці України для родини Соломії Вітвицької особисте свято. Як каже сама телеведуча, в її сім’ї є "справжні захисник і захисниця" – молодший брат Северин та його дружина. Брат зараз служить у Луцьку у званні майора, а його дружина Емма, старший лейтенант, планує їхати служити на Схід.

Вітвицька брат фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПривітання до Дня захисників та захисниць України 2021 (у прозі та віршах)

В своєму дописі в соцмережі Соломія згадує весну 2014 року, коли розпочалася окупація Криму — Северин тоді служив саме в Севастополі. 

Я дуже переживала і постійно стежила за подіями, що дуже стрімко розвивалися на півострові. Була цілодобово з братом на зв’язку і хвилювалася наскільки у Криму небезпечно і що ми не контролюємо там ситуацію. Пам’ятаю його слова, коли він повернувся на материкову частину з тими військовими, що залишилися вірними присязі та вирішили піти з Криму. У Северина стояв ком в горлі, коли він побачив українські прапори, коли зрозумів, що вони вдома.

Вітвицька брат фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСоломія Вітвіцька, Влад Яма, Ірина Ванникова та Руслана Писанка зустрілись з дітьми зі Сходу

Соломія привітала всіх військових та ветеранів АТО, військових лікарів та волонтерів. 

Велике всім вам дякую, що в нас є Україна!
💙💛

Дивіться відеоісторії військових в "Сніданку з 1+1":

Новини по темі