Соломія Вітвіцька, Влад Яма, Ірина Ванникова та Руслана Писанка зустрілись з дітьми зі Сходу

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька, Влад Яма, Ірина Ванникова та Руслана Писанка зустрілись з дітьми зі Сходу

Діти з прифронтового містечка Покровське завітали у гості до телезірок «Твого дня» та ТСН

Поділитися:

Підлітки з молодіжного центру «ПросторОК» – учні гімназії, ліцею, вищого професійного училища з маленького містечка Покровське Дніпропетровської області завітали у гості на екскурсію до каналу 1+1. Це була велика дитяча мрія – побувати на телебаченні і побачити на власні очі, як створюються найрейтинговіші програми та новини. А ще діти особисто хотіли познайомитися з тими, кого бачать кожного дня з екранів своїх телевізорів – улюбленими телеведучими ТСН, «Сніданку з 1+1», «Твого дня», «Танців з зірками», «Маскараду», «Світу навиворіт», «Голосу». 

твій день діти зі сходу

Діти завітали напередодні Дня захисників і захисниць України, що було символічно, адже 14 жовтня ще й свято Покрова Пресвятої Богородиці. А їх Покровське було засновано у 1673 році саме у цей день, коли козацький ватажок Іван Сірко розгромив загін татар, тому в пам’ять про цю перемогу і назвали так це містечко. До речі, Покровське знаходиться у 100 км від Донецьку, на шляху, який зараз долають українські захисники до лінії розмежування.

Діти схід 1+1

Дехто з цих підлітків мріє у майбутньому працювати саме на телебаченні, тому подорож до Києва на улюблений канал 1+1 – це один маленький крок до заповітної мрії. А ще, звичайно, почути поради та життєві настанови від популярних телеведучих про секрети успіху.

«До нас на канал звернулася лідерка молодіжного центру «ПросторОК» Вікторія Вялих, яка торік ініціювала створення цього простору у їх містечку, і розповіла, що молодь любить дивитись 1+1.  Тому ми залюбки запросили їх до нас у гості. Дітям важливо дати підтримку, допомогти зорієнтуватись на шляху дорослішання, показати орієнтири», — сказала Ірина Ванникова.

Одразу після закінчення ефіру денного шоу «Твій день» діти зайшли до студії і поспілкувалися з Владом Ямою, Русланою Писанкою та Іриною Ванниковою. Гості з зацікавленістю запитували у телезірок ким вони мріяли бути у дитинстві, як навчалися у школі, що найцікавіше у професії ведучого, які кумедні ситуації сталися з ними у прямих ефірах. Так, Влад Яма зізнався, що у дитинстві мріяв стати водієм машини, яка розвозить хліб, Ірина Ванникова розповіла, як важливо гарно вчитися у школі та інституті, а Руслана Писанка зазначила, що ніколи не треба здаватися і йти впевнено вперед до своїх мрій.

твій день діти схід

А у студії ТСН дітей зустріла Соломія Вітвіцька, яка розповіла свою історію успіху – від звичайної журналістки до популярної ведучої найрейтинговіших новин у прайм-тайм на 1+1. Соломія прочинила деякі секрети закадрової роботи – як готуються новини, як потрапляють у телесуфлер і що найголовніше у роботі телеведучого. Підлітки уважно слухали телеведучу та ставили серйозні питання не лише про деталі студійної роботи, а й про війну на Сході та мир, про який вони давно мріють.

Вітвицька діти схід

«Мені цікаво було на власні очі побачити, як все влаштовано у головні студії новин України, тому що намагаюся слідкувати за подіями, які відбуваються в Україні та світі. Мої улюблені ведучі новин Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька. Також люблю дивитися «Сніданок з 1+1», розважальні програми. З вибором своєї майбутньої професії ще не визначилась, тому хотіла побачити, що значить бути телевізійним журналістом», -— розповіла 16-річна Ірина Коломоєць.

«У мене було велике бажання приїхати на канал 1+1, бо мрію через декілька років працювати саме тут (посміхається). Я знаю багато ведучих, але мені найбільше подобаються Лідія Таран, Марічка Падалко, Наталя Мосейчук, Діма Комаров, Влад Яма. Люблю дивитися серіали, створенні студією 1+1, а саме «Школа». Мені подобаються сюжети «Вражаючи історії ТСН» і «Світ навиворіт». Хочу стати журналісткою! Я вмію співати, танцювати, трішки граю на фортепіано і гітарі, обожнюю знімати в Tik-Tok і веду блог в Instagram», — каже 12-річна Валерія Швець.

твій день діти схід

Звичайно, діти зробили безліч селфі з ведучими, отримали автографи, спільні фото на пам’ять, смаколики та сувеніри від 1+1. А найголовніше, дехто з них вже визначився з майбутньою професією і пообіцяв, що обов’язково повернеться на канал 1+1, але вже у якості репортера.

Новини по темі