Чорна п'ятниця в Україні: Правила покупок під час сезону розпродажів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Експерт розказав, як ефективно скористатися розпродажем і не купити зайвого.

Поділитися:

Тепло та стильно: як мати неперевершений вигляд у холодну пору рокуЧорна п'ятниця – це другий день народження для шопоголіків, адже можна натрапити на знижки до мінус 95%. Свято прийшло в Україну з США. Американці відзначають чорну п'ятницю зразу після Дня подяки, який випадає в четвертий четвер листопада.

Цього року тотальний день розпродажів в Україні святкуватимуть 25-го листопада. Символічна назва виникла через страшенні затори на дорогах у цей день.

Кожен третій українець активно шукає вигідні пропозиції. Понад 60% із нас найвигіднішою пропозицією вважають знижку, – розповідає аналітик.

У програмі «Сніданок з 1+1» експерти розповіли, як ефективно скористатися розпродажем і не загубитися у великій кількості знижок.

ШОПІНГ ОНЛАЙН

1. Час на роздуми

Одна з переваг покупки в інтернеті – відсутність ажіотажу.

Ніхто не підганяє тебе в спину, нічого не відволікає. Ти приймаєш рішення не на емоціях, а користуючись логікою, – переконує експерт.

2. Перевірка

Онлайн покупці можуть легко перевірити товар за критерієм «ціна-якість». Достатньо скористатися пошуковиком і порівняти товар з іншими інтернет-магазинами. Таким чином можна не лише зекономити, а й знайти кращу пропозицію.

3. Пріоритети

Якщо ви розумієте, що вам потрібно, ви ніколи не купите того, що вам не потрібно, – переконує експерт.

ШОПІНГ У ТОРГОВИХ ЦЕНТРАХ

1. Список покупок

Для того, що піти на шопінг і не купити нічого зайвого, треба обов’язково йти зі списком покупок. Зрозуміло, що того, чого немає у списку, не повинно бути й у корзині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних светрів для осені 2016

2. Визначена сума

Не варто йти за покупками з великою сумою грошей. На ейфорії можна витратити набагато більше, ніж потрібно. Краще подумати, якої суми вам буде достатньо, і обмежитися нею.

3. Гарний настрій

Для того, щоб похід у магазин приніс користь і задоволення, поганий настрій краще залишити вдома.

Нагадаємо, що раніше експерт розповів, коли краще купувати речі за знижками.

Новини по темі