Телеведуча Марічка Падалко показала, як відпочила із сім'єю (відео)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Телеведуча Марічка Падалко показала влог про відпочинок з родиною (відео) | Відпочинок | 1+1
Фото: @marichkapadalko

На своєму YouTube-каналі зірка поділилася моментами з подорожі до Грибівки.

Поділитися:

Відома українська ведуча «ТСН.Ранок» на 1+1 Марічка Падалко, яка півроку тому запустила власний YouTube-канал, зробила детальний відеоогляд свого сімейного відпочинку. Усього за декілька днів цей влог подивились понад 40 000 людей.

На початку серпня Марічка разом з чоловіком Єгором та трьома спільними дітьми – 12-річним Михайлом, 10-річною Марією та 8-річною Катериною – вирушила на море.  Цього разу зіркове сімейство обрало Грибівку – село на Одещині, де провели п’ять веселих та спортивних днів.

У своєму влозі ведуча показала чотиримісний люкс на березі моря. Вранці з сином вона бігали вздовж моря, вдень всі разом грали в футбол на пляжі, а вечорами родина сідала за настільні ігри.

А ще Марічка розповіла про подорож до Одеси та футбольний матч Динамо-Шахтар.

«Ми дуже любимо відпочивати на морі і активно проводити час. А ще завжди стараємося побачити різні цікаві місця. Цього разу ми вирішили показати дітям Одесу і поєднали це з Суперкубком України, на який придбали квитки ще в Києві. Мало того, що в нашій родині росте юний футболіст (син Михайло займається футболом – прим.ред.) так ми ще вболіваємо за різні команди, тому нам було весело разом піти на матч».

Скільки грошей на відпочинок витратила родина телеведучої 1+1, що їй не сподобалось та що вразило, дивись у відеоогляді:

Також у відео Марічка зізналась, що наступного року хоче відпочити в Європі та розповіла, що завадило їй вирушити туди раніше.

Нагадаємо, що навесні колега Марічки Падалко, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв також запустив власний YouTube-канал. Там він розповідає про інтерв’ю з відомими людьми зі всього світу. Дивись відео Єгора з ісландським коміком, актором та колишнім мером Рейк’явіка Йоном Гнарром.

Більше новин про Марічку Падалко читай тут:

1. Марічка Падалко відверто розповіла про своє ставлення до вакцинації

2. Марічка Падалко зізналася, для чого запустила свій YouTube-канал

3. Марічка Падалко замилувала романтичним фото з чоловіком

4. Про особисте: Марічка Падалко запустила блог на YouTube з порадами для жінок

Новини по темі