Астрологічний прогноз на тиждень: у вівторок та п'ятницю слід бути особливо обережними (коментує астролог)

Яким буде цей тиждень? До чого варто готуватися в понеділок та які знаменні астрологічні дати нас очікують?

Поділитися:

Астропрогноз: що відбуватиметься в передостанній тиждень вересня? На що очікувати та до чого слід бути готовими? Розповіла денному шоу "Твій день" астрологиня та нумерологиня Розалія Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астролог розказав, якою буде осінь для різних знаків зодіаку (відео)

Астрологи з усього світу попереджають про те, що цей тиждень буде насиченим подіями. В які дні слід бути особливо обережними? Астрологиня коментує:

Дійсно, цей тиждень особливий тим, що 22 вересня — це день осіннього рівнодення. Проте слід пам'ятати, що до того, у вівторок, буде повня. Вже сьогодні та до кінця робочого дня нам ще можна бути сміливими та активними, а потім треба ставати дуже обережними, бо починається 15 місячна доба, якраз повня буде вночі. Тоді треба тримати себе в руках, бо можливі провокації та неприємні події. 

А що ж нас очікує в день осіннього рівнодення, середу 22 вересня? Розалія відповіла:

Символ цього дня за місячним календарем — метелик. Він принесе нам легкість, хоча треба всеодно бути обережними, щоб не нашкодити своїм метеликам, де б вони у вас не були! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передбачення від астролога: в кого з учасників "Танців з зірками" можуть скластись відносини?

А от четвер — найкращий день на тижні. Астрологиня зазначила подробиці та розповіла, якою буде п'ятниця:

Символ четверга — виноград. Легкий, рухливий, солодкий день. А от в п'ятницю знов треба бути обережними, тому ще це буде дзеркальний день і він буде відбивати все те, що ми показували світові протягом останнього часу.

Дізнатися подробиці можна з сюжету, розташованому вище.