Астролог розказав, якою буде осінь для різних знаків зодіаку (відео)

Змінюється погода — змінюється й настрій. Психологи цей стан називають осінньою хандрою. Як знак зодіаку впливає на настрій та що принесе ця осінь різним знакам зодіаку — розказав астролог Ігор Нехаєв.

Поділитися:

Люди всі різні — чи можна сказати, що різні знаки зодіаку по-різному реагують на зміну погоди? Астролог Ігор Нехаєв у програмі «Сніданок.Вихідний» розповів, як стихія знаку зодіаку впливає на стан здоров'я та що очікує людей цієї осені. 

Астролог Ігор Нехаєв прокоментував, що так, дійсно, різні знаки зодіаку можуть по-різному реагувати на зміну погоди. Відомо, що всі знаки зодіаку поділяються на стихії: повітряні, вогняні, земні й водні знаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі у вересні 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Як кожна із стихій реагує на зміну погоди

В залежності від того, до якої стихиї належить певний знак зодіаку може відбуватися погіршення самопочуття при зміни погоди. 

Повітряні знаки

Повітряні знаки найбільш чутливі до змін погоди, особливо при переході до осіннього періоду. У цей період у представників повітряних знаків (Близнюки, Терези і Водолій) можуть загостритися сезонні захворювання, спостерігатися сухість шкіри. Астролог радить таким людям вживати в їжу зігрівальні супи (морквяний і гарбузовий супи) й носити одяг яскравого спектра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп на вересень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше на початку осені

Вогненні знаки

Для представників вогняної стихії (Овен, Лев і Стрілець) цей період буде практично не помітний. У них багато оптимізму й багато вогню. Однак для гарного настрою астролог рекомендує носити одяг в кораловому, червоному, шафрановому кольорах.

Астролог Ігорь Нехаєв рекомендує носити всім знакам зодіаку одяг яскравих сонячних кольорів, бо сонця стає менше і потрібно його дефіцит якось заповнювати.

як уникнути осіньої хандри

Водна стихія

Для представників водної стихії (Рак, Скорпіон, Риби) перехід на осінній період буде особливо непростим і буде мати емоційний характер. Ці люди дуже вразливі й сентиментальні, тому восени їх необхідно підтримувати, щоб вони не впали у депресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячний календар стрижок на вересень 2021: сприятливі та несприятливі дні для осіннього перевтілення

Земна стихія

Представники земної стихії (Телець, Діва, Козеріг) добре переносять зміни погоди, але астролог рекомендує їм не лінуватися, більше бувати на природі й займатися спортом. Це допоможе їм більш плавно перейти на осінній період.

Дізнатися більш детально про поради для кожного знака зодіаку можна подивившись відео сюжет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фантастична осіння лазанья з кабачків від Ольги Сумської — смачно, корисно та дуже просто

В кого з учасників «Танці з зірками» можуть скластися романтичні стосунки – прогноз від астрологині Розалії Романової: