Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Фаршировані перці, помідори, кабачки у сметанному соусі: рецепт Руслани Писанки

як нафарширувати кабачки та перці
Літо — сезон соковитих овочів, тому готувати оригінально, різноманітно і недорого стає ще простіше. Спробуйте приготувати фаршировані овочі з дуже смачною начинкою разом з Русланою Писанкою.

Влітку овочі стають головною частиною столу, даруючи багатство вітамінів та смаків. Ведуча денного шоу «Твій день» Руслана Писанка приготувала смачні та запашні фаршировані овочі. 

Для приготування цієї страви візьміть наступні овочі:

Кабачок - 1 шт
Цукіні - 1 шт 
Помідор - 3 шт 
Перець солодкий - 2 шт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачну запіканку з кабачків: рецепт «шарлотки» з кабачків від Руслани Писанки

Начинка буде одна для всіх овочів:

Куряче філе - 0,5 кг
Кабачок - 1 шт.
Помідор - 1 шт.
Перець солодкий - 1 шт 
Морква - 1шт.
Сир твердий - 200 г
Сіль, перець за смаком

Як нафарширувати літні овочі 

Овочі розрізати навпіл та зробити з них «човники», обережно вийнявши серединку. Кабачок, помідор, солодкий перець подрібнити, додати нарізану курячу грудку, натерті моркву та сир. Інгредієнти посолити, поперчити та додати улюблені спеції на власний смак. Начинку ретельно перемішати та наповнити нею половинки овочей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірмова окрошка від Руслани Писанки: рецепт найпопулярнішої страви літа

Окремо приготувати соус: змішати 3 яйця, 250 г сметани та додати подрібнений часник. Полити соусом фаршировані овочі, викласти їх на деко та поставити у духовку для запікання. 

Дивіться відео сюжет приготування пюре та тарту з кабачків у студії шоу "Твій день":

2021-07-18
Новини
Новини