Геля з «СВ-шоу» розповіла про те, чому покинула Вєрку Сердючку та яку роль вважає головною в житті

Геля з СВ-шоу розповіла, чому пішла від Андрія Данилка та як їй бути мамою

20 років тому акторка Радміла Щоголева, яка грала роль мовчазної Гелі у знаменитому «СВ-шоу», була на піку популярності. Чому ж вона вирішила піти від Андрія Данилка та яку роль вважає головною у житті?

Поділитися:

Гелю зі знаменитого «СВ-шоу» 20 років тому знали всі. Чому ж актриса на піку своєї популярності вирішила покинути Вєрку Сердючку? Та в яких стосунках вона залишилися з Андрієм Данилком? Про це вона розповіла у студії шоу «Твій день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко розказав, якою має бути ідеальна кухня

Мовчання Гелі в «СВ-шоу» було свого часу чи не найвідомішим в українському шоу-бізнесі. Відповідно до образу, який їй придумали, головна подруга знаменитої провідниці не говорила ні слова, що додавало їй привабливості і таємничості. Та мало хто знає, що Радміла Щоголєва має професійну акторську освіту та мріяла зніматися у кіно і грати в театрі. Також вона зізнається:

Образ Гелі посіяв в мені комплекс нереалізованої актриси та не давав спокійно жити.

Радміла покинула Андрія Данилко раптово, принаймні так виглядало зі сторони. Та насправді це рішення визрівало у неї вже давно: коли вона дізналася, що образ Вєрки Сердючки трансформується у суто співочий персонаж, не бачила вже місця для себе поруч.

Геля і Вєрка СердючкаГеля і Вєрка Сердючка

Прискорила творчий розрив Гелі та Вєрки Сердючки хвороба. Посеред ночі під час гастролей у Радміли сильно почав боліти живіт, вона терміново поїхала до лікарні, де її прооперували: вирізали апендицит. Так вийшло, що особисто повідомити про це Андрія Данилка Радміла не мала змоги, передала інформацію концертному директору. Та Андрій все одно на неї образився, сприйнявши те, що вона поїхала і не сказала нічого особисто йому, як зраду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвицька після ДТП показала, як гримери маскують синці та гематоми на обличчі: вражаючі фото До та Після

Актриса шкодує, що їй так і не вдалося поговорити з Андрієм Данилком, хоча вона зовсім не хотіла його образити. Та вона вважає, що все, що сталося, лише на краще:

Моє тіло сказало мені, що треба зупинитися. Воно розумніше, ніж моя голова, тому я й зараз намагаюся прислуховуватися до нього, щоб зрозуміти, чого я насправді хочу, що мені потрібно. Нікому не можна передавати відповідальність за своє життя, свої відчуття, здоров’я.

Радміла Щоголєва продовжує працювати, бере участь у різних проєктах як актриса. Вона не вважає образ Гелі головним образом свого життя і говорить:

Головний в моєму житті – образ мами. Це дуже цікаво, кожного дня якісь новини.

Актриса ділиться – її сини, яким зараз 5 та 7 років, дуже для неї довгоочікувані та бажані.

ГеляФото: Instagram/schogoleva.r

Народила вона дітей вже після 40 років, коли вже й не вірила, що зможе стати мамою. Вони з чоловіком домовилися, що зачаття повинне відбутися лише природнім шляхом, тому терпляче чекали на диво. І воно сталося, і не 1 раз, а двічі.

Дивіться візит Радміли Щоголєвої до студії шоу «Твій день» у відео: