Соломія Вітвицька після ДТП показала, як гримери маскують синці та гематоми на обличчі: вражаючі фото До та Після

Соломія Вітвіцька без макіяжу після ДТП: фото
Соцмережі Соломії Вітвіцької

Соломія Вітвіцька виклала своє фото без макіяжу після аварії, чим викликала багато обговорень в підписників.

Поділитися:

У своєму дописі в Instagram телеведуча подякувала візажисткам за чудовий грим перед ефірами ТСН. Поки що Соломія реабілітується після аварії, під час якої вдарилася чолом та отримала забій на лобі. Гематома згодом опустилася, утворивши синці під очима. Проте, завдяки команді гримерів, в кадрі телеведуча виглядає так само блискуче, як і завжди:

Дякую, Галина Сальникова та Яна Гаценко, що я завжди можу покластися на вашу професійність та підтримку. Вчора ще більше переконалася, яка ж у нас крута команда! А мій улюблений ваш коментар під сторіс з синцями: «Природа так очистилася, що тепер панди гуляють містом». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька вакцинувалась, пішла на тренування з боксу та поїхала на Закарпаття

Телеведуча також поділилася, як почувається після ДТП – благо, йде на одужання:

Після ДТП мені зробили кілька разів КТ, сканування та МРТ. У мене немає жодних внутрішніх пошкоджень. Але оскільки вдарилася чолом і гематома на лобі таки значна, тож, лікарі попередили, що з часом вона опуститься і довкола очей будуть синці. Тому все очікувано і швидко мине. Почуваюся я прекрасно, а після санаторію ще й краще, ніж до аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У свій День народження Соломія Вітвіцька приготує шарлотку та пиріг в ефірі шоу «Твій день»

А от самопочуття подруги Соломії "не райдужне" – телезірка розповіла:

У подруги, що була за кермом не так все райдужно. Підозра перелому ноги таки залишається. Чекаємо, щоб трохи зійшов сильний набряк і можна було ретельніше дообстежити. Віримо в краще! Будьмо усі уважними за кермом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька з ветеранами АТО презентувала в Африці важливий соціальний проект

Нагадаємо, що вночі, 15 липня, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька потрапила в ДТП на Рибальській Набережній. Разом з подругою їхали в мікроавтобусі, перед яким різко загальмувала вантажівка, таким чином спричинивши аварію. Після позитивних результатів обстеження зірка поїхала в Карпати, де активно відпочивала та каталася на квадроциклах. 

Новини по темі