Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Медальйони зі свинини з овочами та ніжним соусом від Золотого шеф-кухаря України

Медальйони зі свинини можна зустріти в меню майже кожного ресторану, але приготувати смачне м'ясо можна й удома. Шеф-кухар Мікаель Ароян поділився секретами приготування страви та правильного вибору м'яса.

В студії денного шоу «Твій день» шеф-кухар та володар титулу «Золотий шеф-кухар України», Мікаель Ароян приготував медальйони зі свинини з овочами та ніжним соусом.

Рецепт приготування медальйонів зі свинини з овочами та соусом

Для приготування медальйонів зі свинини з овочами необхідно взяти наступні продукти:

  • свиняча вирізка — 700 г 
  • бекон — 200 г
  • олія — 50 мл
  • вершкове масло — 50 г
  • цвітна капуста, томати чері, гриби
  • сіль, перець, копчена паприка 

Для приготування соусу: вершки, французька гірчиця (за смаком)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати смачний шашлик: як вибрати м'ясо, як його порізати правильно, як замаринувати, коли солити (всі секрети від шеф-кухаря)

рецепт приготування медальйонів зі свинини

Як приготувати медальйони зі свинини

Дуже важливо для приготування медальйонів зі свинини правильно обрати м'ясо. Обирайте свинину рожевого кольору без стороннього запаху та потемнілого жиру. Мікаель Ароян радить:

Не варто купувати м'ясо у магазинах, з якого вже потекла кров'яна юшка. Цей продукт вже був заморожений та розморожений.

► М'ясо зачистити, зняти плівку та нарізати рівномірними кусками
► Загорнути в плівку та ретельно відбити молотком
► Кусочки м'яса посипати перцем, сіллю та паприкою
► Робимо з відбитого м'яса «трояндочки», обмотуємо їх тоненько нарізаним беконом

приготування медальйонів зі свинини та овочей

► М'ясо одягаємо на шпажки, прожарюємо на пательні
► Відправляємо в духовку на 7 хв при температурі 180 °С
► Окремо обжарюємо цвітну капусту, додаємо томати чері та гриби
► Овочі заправляємо вершками та французькою гірчицею

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачна здорова шаурма в домашніх умовах по рецепту Дмитра Борисова: м'ясо індички, квашена капуста і спеціальний соус-заправка (секрети відомого ресторатора)

Готові овочі та медальйони зі свинини викласти на тарілки, можна прикрасити пармезаном або зеленню (за смаком). Смачного!  

2021-07-18
Новини
Новини