Пряна морква по-корейськи: рецепт від Руслани Писанки
Ведуча Руслана Писанка показала, як приготувати смачні страви, такі як морква по-корейськи та картопля з маслом та сиром.
В ефірі "Твого дня" ведуча Руслана Писанка приготувала смачну та по-справжньому осінню страву: моркву по-корейськи, а в додаток ще й зробила картоплю з маслом та сиром. Неймовірно смачна страва, яка точно сподобається будь-якому гостю кожної домівки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати гарбузовий капучино: рецепт смачного напою від Руслана Сенічкіна (відео)
Для того, аби приготувати моркву по-корейськи, вам знадобляться морква та олія соняшникова, а також спеції на свій смак:
- Коріандр
- Мускатний горіх
- Паприка
- Гвоздика
- Часник
- Сіль
- Перець.
Краще моркву натирати довгими та тоненькими смужками. Руслана розповіла, як зробити цю страву ще смачнішою:
Головний лайфхак — робити все руками. Потроху додавайте сіль на ваш смак, потім трохи цукру. Треба, аби вони разом розчинилися у моркві. Перемішуйте все ніжно: як робите масаж свому чоловікові, так само зробіть моркві. Обов'язковий інгредієнт — часник. Можете або на тертці розчавити його, або порубати ножем (це буде важче). Додаємо спеції: 2-3 гвоздички кидаю в ступку та перемішую з усіма спеціями. Моркву заливаю теплою олією, її слід підігріти до 30-35 градусів. Перемішайте ложкою та дайте настоятися.
Інгредієнт, без якого цей салат — не салат — це будь-який оцет. Обов'язково слід його додати!
Для печеної картоплі з сиром нам знадобляться:
- Картопля
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець
- Спеції.
Зваріть картоплю до стану аль-денте, для цього вам знадобиться не більше 10 хвилин. Розрізайте навпіл, додавайте сіль, викладайте маленькими шматочками вершкове масло, додавайте натертий сир та прям в шкірці відправляйте в духовку 180 градусів на 10-15 хвилин. Руслана Писанка ще додатково вирішила посипати картоплю спецією "романські трави".
Смачного!